fredag 26. juni 2015

Ringvirkninger


Bloggingen fører mye trivelig med seg.

Forrige uke var jeg heldig å vinne pelargoniumstiklinger. Fra Marit kom det pakke i posten med seks pellis stiklinger. Fint pakket med små merkelapper.
Marit er litt av Pelargoniumekspert, forstår jeg. Trykk på linken og sjekk ut  den fine bloggen hennes.Nå er stiklingene pottet og står til rotdannelse på undervanningsbrett i drivhuset. Sammen med noen av mine egne babypelliser. Tusen takk, Marit! Jeg gleder meg til å følge utviklingen.

Og som ikke det var nok, så dukket det opp enda en pakke med hyggelig brev i posten.  Fra tyske Viola, som hadde laget et morsomt retro halssmykke og sydd en bordløper til meg. Viola og mannen hennes var for to år siden på helgebesøk her hos oss i Miacasa. Og jeg vet bestemt at vi vil møtes igjen. En gang. Og det var bloggingen som førte oss sammen.
Tusen takk, Viola. Duken passet flott på hagebordet, og smykket har hengt på meg siden jeg åpnet pakken.


9 kommentarer:

 1. Så heldig du har vært da! Pelargoniadilla hadde jeg for flere år siden, men jeg gikk lei av lus og overvintringsproblemer ;))

  Kos deg på Dokka! Jeg skal ikke dit, for vi har vært på hagetur et annet sted med hagelaget.

  Klem

  SvarSlett
 2. Så heldig du var da, Elisabeth, som vant stiklinger. Men du hadde noen fra før, ser jeg........ vet at du har dilla på grønne vekster og blomster i hagen din. Hos meg vokser det nyperoser og Lavendel, og nå står en Pion i full blomst. Det holder ligsom hos meg. Mangler bare noen urter til matlagingen, så blir det ikke noe mer.
  Jammen var det flotte ting du fikk i gave av Viola også. Ja, den bloggingen fører med seg nytt vennskap, og andre gleder.
  Ønsker deg en riktig god helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Det er del det som er så fint med å møtes og bli litt kjent på nett. Det kan bli gode vennskap i den riktige verden også.
  Heldiggrisen - pelliser da gitt.
  Klem :)

  SvarSlett
 4. Det er jo så kjekt med nye bekjentskaper via bloggingen. Du er jo også så heldig å ha møtt flere i det virkelige livet. Jeg har en pelargonia som jeg har overvintret og en stikling. Kjempestolt! Nå har jeg planer om å prøve å overvintre margarittene på stamme. Har du prøvd det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingrid, jeg har aldri prøvd å overvintre oppstammet margueritt. Håper du lykkes med din.

   Slett
 5. Hei!
  Her i huset er det også en som er hekta på pelargonia. Kjempemorsomt å få sånt i posten. Nydelig duk og smykke.
  Ha det så godt Elisabeth. Anne

  SvarSlett
 6. Så gøy å vinne! Disse blir sikkert fine når de får stå i drivhuset. Og herlig duk. Men får vi ikke se smykket?
  Når det gjelder nye bekjentskaper, så vil jeg være i Åsgårdstrand fra 6. juli og en stund fremover. Ettersom du bor i Vestfold, kan vi kanskje ta en kopp kaffe sammen?
  Din siste kommentar klarer jeg ikke å få lagt ut på bloggen. Vet ikke hvorfor, for andre er lagt ut.
  Kan jeg be deg prøve å sende en kommentar på nytt? En god helg ønskes av Tove

  SvarSlett
 7. Tillykke med de dejlige ting du har fået, Elisabeth! Spændende med stiklingerne fra Marit, og gaverne fra Viola er vel nok fine. Det er jo en af de spændende ting ved at blogge, at man lærer en masse søde mennesker at kende. Hvor er det hyggeligt at du har mødt Viola også i virkeligheden.
  Ønsker dig en rigtig god weekend, klem!

  SvarSlett