søndag 11. desember 2011

Titt

Jeg kikker innom bloggstatistikken av og til.

De siste to månedene har den skutt i været. Statistikken altså. Tenk nå har den passert 10 000 besøk, siden 30.april 2011. Det må jo bety at min drodling rundt trivialiteter og hverdagsopplevelser, fenger interesse hos flere.
At det jeg skriver, legger ut av bilder, linker - fenger folks interesse, siden man bruker tid og kikker innom her. Kanskje får bloggen min andre til å tenke sine egne tanker eller se sine egne prossesser? Eller bli inspirerte. Jeg blir glad og ydmyk.
Vit at jeg er virkelig takknemlig for alle kommentarer og innspill dere gir meg.

Mulig kan stigning på bloggstatistikken ha noe å gjøre med at nå vet endel venner og familie om den også?Før jeg selv etablerte blogg, fulgte jeg noen andres blogger. Over lengre tid. Med mennesker jeg ikke kjente, annet enn gjennom bloggen. Husker jeg tenkte det var en "snodig greie". Nesten litt som kikking. At jeg fikk innsyn i noe. På den måten ble jeg litt kjent med vedkommendes innside. Iallefall enkelte biter.

Og slik er det jo generelt i livet. Blandt kollegaer, venner, naboer. At vi viser visse sider og biter av oss selv. Mens andre egenskaper ikke kommer så tydelig fram. I alle settinger.

De gangene jeg har møtt menneskene bak bloggene, har så langt være en udelt positiv opplevelse. Min erfaring er at "bloggpersonen" harmonerer med personen jeg satt ovenfor. Så er det vel slik at personlighet og egenskaper, skinner igjennom det vi skriver og deler.