søndag 11. desember 2011

Titt

Jeg kikker innom bloggstatistikken av og til.

De siste to månedene har den skutt i været. Statistikken altså. Tenk nå har den passert 10 000 besøk, siden 30.april 2011. Det må jo bety at min drodling rundt trivialiteter og hverdagsopplevelser, fenger interesse hos flere.
At det jeg skriver, legger ut av bilder, linker - fenger folks interesse, siden man bruker tid og kikker innom her. Kanskje får bloggen min andre til å tenke sine egne tanker eller se sine egne prossesser? Eller bli inspirerte. Jeg blir glad og ydmyk.
Vit at jeg er virkelig takknemlig for alle kommentarer og innspill dere gir meg.

Mulig kan stigning på bloggstatistikken ha noe å gjøre med at nå vet endel venner og familie om den også?Før jeg selv etablerte blogg, fulgte jeg noen andres blogger. Over lengre tid. Med mennesker jeg ikke kjente, annet enn gjennom bloggen. Husker jeg tenkte det var en "snodig greie". Nesten litt som kikking. At jeg fikk innsyn i noe. På den måten ble jeg litt kjent med vedkommendes innside. Iallefall enkelte biter.

Og slik er det jo generelt i livet. Blandt kollegaer, venner, naboer. At vi viser visse sider og biter av oss selv. Mens andre egenskaper ikke kommer så tydelig fram. I alle settinger.

De gangene jeg har møtt menneskene bak bloggene, har så langt være en udelt positiv opplevelse. Min erfaring er at "bloggpersonen" harmonerer med personen jeg satt ovenfor. Så er det vel slik at personlighet og egenskaper, skinner igjennom det vi skriver og deler.

10 kommentarer:

 1. Tillykke med de fine besøgstal, Elisabeth - jeg synes, du har en dejlig blog, og at du tager mange spændende og almene emner op. Blogverdenen giver mig meget mere end ugeblade - her kommer vi på en måde tættere på hinanden og finder dem, hvor der er en genklang.
  Ha' en dejlig søndag aften!

  SvarSlett
 2. Gratulere med fine tall! Liker veldig godt å lese hos deg. Du både inspirerer og skriver til ettertanke. Tenker også om de jeg leser fast hos at jeg kjenner de i bruddstykker. Likevel tror jeg det er bilder som etterhvert stemmer godt med personene :)
  Klem og fin kveld!

  SvarSlett
 3. Så flott at så mange får med seg den fine bloggen din:-)) Når det har gått en dag eller to uten at jeg har fått lest innpå her så kjenner jeg at det er noe som mangler - blir liksom en koselig del av livet.

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg liker også godt å lese andres blogger, se hva de driver med osv. og så er det så flott at vi bestemmer selv hva vi vil dele. Idet en ukjent dame gikk ut av flyet mitt her en dag, spurte hun om det er jeg som blogger og da blei jeg litt overrasket, men syntes det var veldig kjekt at hun leser bloggen min. Jeg vet jo ikke hvem de er, de 150-200 som leser bloggen min daglig, men kjekt med besøk er det...

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 5. Det er vel ikke rart at vi titter innom deg, vel.
  Leser du hva du skriver, selv, noen ganger?
  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 6. Det er alltid hyggelig at statistikken viser at vi blir lest. Selv om skrivingen har sin egen tilfredsstillelse, skriver vi for en mottaker, og gjerne for 10 000. Når man kommentere hos andre, får man gjerne flere lesere selv. Jeg fant deg fordi du kommenterte hos meg, og mine lesere finner deg hos meg. Dette er en deilig kjede av lesere der den ene hekter seg på den andre. Men selv om man stikker innom en blogg, kan det hende det blir med den ene gangen. Man må like det man ser.Når man først har blitt kjent med en blogg og en blogger, legger man den inn på lista over daglige besøk, og da er det gjort.

  Lykke til videre.

  SvarSlett
 7. Kjekt med nye lesere!
  or min del så synes jeg det er litt skremmende når lesetallet blir uoversiktlig høyt..
  Jeg liker å ha kontroll;)

  klem!

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Enig med Whitebite, det er litt skremmende med veldig mange som leser...hvem er alle disse folkene, tro?

  Men, moro er det jo også, og med passert 10.000 besøkende, DET ER MANGE, det Elisabeth ;)

  stå på videre og lykke til, jeg stikker innom deg, hver gang noe nytt kommer på "trykk", vettu !

  Ciao

  SvarSlett