mandag 28. mai 2012

Grandmothers

Det er en solblank og varm pinse på våre trakter reint værmessig. Har oppholdt oss ute fra morran til kveld. Lite hagearbeid, pure pleasure. Godt med tid til å la lyst og spontane innfall avgjøre hva dagen måtte bringe. Tid til å registrere hvordan kveldsola faller inn på det skjelettet som etterhvert skal bli vinterhage/terrasse. Første vinglasset er inntatt på en vaklende stol der allerede .

Middagsinvitasjon hos gode venner på pinseaften med påfølgende konsert Grandmothers of invention. Gamlebandet til Frank Zappa kunne fortsatt sine musikalske sprell. Imponerende å høre 80 år gamle mennesker levere med slik intensitet.
Søndag viet vi den eldste delen i familien med grilling i hagen, i skyggen av blodbøka. Fikk geleidet inn rullatorer og rullestol mellom jordhauger og plank. Med god suksess.

Nok en solblank sydenvarm morgen. Vet enda ikke hva jeg vil bruke den til tenker jeg. Her jeg sitter med kaffen på muren, hører skjærene kjefter og klapper nabokatta. Har du lagt planer for din pinsemandag? Må den bli god!
- Posted using BlogPress from my iPhone