mandag 28. mai 2012

Grandmothers

Det er en solblank og varm pinse på våre trakter reint værmessig. Har oppholdt oss ute fra morran til kveld. Lite hagearbeid, pure pleasure. Godt med tid til å la lyst og spontane innfall avgjøre hva dagen måtte bringe. Tid til å registrere hvordan kveldsola faller inn på det skjelettet som etterhvert skal bli vinterhage/terrasse. Første vinglasset er inntatt på en vaklende stol der allerede .

Middagsinvitasjon hos gode venner på pinseaften med påfølgende konsert Grandmothers of invention. Gamlebandet til Frank Zappa kunne fortsatt sine musikalske sprell. Imponerende å høre 80 år gamle mennesker levere med slik intensitet.
Søndag viet vi den eldste delen i familien med grilling i hagen, i skyggen av blodbøka. Fikk geleidet inn rullatorer og rullestol mellom jordhauger og plank. Med god suksess.

Nok en solblank sydenvarm morgen. Vet enda ikke hva jeg vil bruke den til tenker jeg. Her jeg sitter med kaffen på muren, hører skjærene kjefter og klapper nabokatta. Har du lagt planer for din pinsemandag? Må den bli god!
- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. Ja jeg kjenner godt din "hang" til solbading :)
  Jeg er, som du vet, klin lik deg der....
  Fantastisk pinse!
  Bader hver dag, jeg ;)

  SvarSlett
 2. Det lyder som en dejlig pinse du har haft indtil nu! Her er vejret også meget flot med sol og masser af varme - haven blomstrer, og livet nydes i slowmotion med gæster i går. Ønsker dig en solfyldt og god 2. pinsedag, Elisabeth!

  SvarSlett
 3. Ja, du så heldig vi har vært med pinseværet i år !
  Me love it !!!!

  Dog, pinsen gikk mye til opprydding av hagen, etter det store prosjektet som har blitt ferdig, innlegg kommer...tar bare litt tid å komme til det innlegget..hehe..... Men,idag skal vi ta en laaaang tur - bare Terje blir ferdig med å klippe gresset.

  Har kost med masse med møblering av terrassen her samt nyinnkjøpte rosa blomster har blitt plantet i krukker.

  Takk til sankthansbål, der ble vi kvitt 10 europlatter som fylte opp endel av gresset vårt....hehehe..... jaja, jeg glemmer alltid hvor mye "etterarbeid" det blir i kjølevannet av oppussing....hehehe...og godt er det :)

  Todeloooo søte deg, nyyyyt den siste dagen, som har blitt litt kjøligere og ikke så mye sol her ennå....

  SvarSlett
 4. Er nok meir grått her i dag og litt kjøligere. Men du verda for ei pinsehelg det har vore for oss her i sør..verre lenger nord...Blir roleg dag med ein god middag her - kos deg vidare:-)

  SvarSlett
 5. Må I få en dejlig dag :-) Her er grillen blevet vasket, så vi kan opfylde datterens ønske om at grille, inden hun drager til hovedstaden i morgen igen

  SvarSlett
 6. Stille morgener med ro, kaffe, go'vær....bedre blir det ikke. Jeg kjenner meg så utrolig heldig som har hatt ferie i denne nydelige perioden. Måtte det bare bli mer flott vær i sommer, og det helst for hele landet. Alle fortjener det!

  SvarSlett
 7. Ho ho...og jeg som trodde du var begynt på GRANNY-hekleteppe!

  SvarSlett
 8. Rart, men ikke...
  Tonen i ordene dine gir farger til tankene mine.
  ... registrere hvordan kveldsola faller inn på det skjelettet som etterhvert skal bli ...
  De ordene smetter seg inn på stien som går inn til mitt indre.
  Selv har jeg ikke funnet hvor den stien starter, eller ender. :???:
  Men noen ganger peiler andre meg inn på den. Men jeg finner aldri tilbake på egenhånd. :o

  SvarSlett