fredag 15. februar 2013

Blå blomstInspirert og oppglødd av bloggen Moseplassen tok jeg en snarkikk gjennom fjorårets blomsterbilder fra hagen. Moseplassens Anne har i disse dager nemlig en uformell konkurranse i blomsterbilder, som har som mål å spre hageglede og inspirasjon. I dag er det BLÅ blomster som skal presenteres.Blå blomst = symbol på selve romantikken. Jeg blei sittende å drømme meg vekk i en laaang blomsterbildestrøm på Mac´n. Er det mulig å ta så mange closeups og variasjoner av samme blomsten liksom? Ser jeg burde rydda opp i billedarkivet mitt.
Gurimalla som jeg gleder meg til at den nyetablerte hagen vår skal våkne til liv i månedene framover.

Blomsten jeg har valgt ut i Moseplassens konkurranse, er en Hornviol. Eller Viola Cornuta om du vil. Sommerblomstenes blå svar på "flittige lise". Som overøser deg med et vell av blomster, og den deiligste duft. Bare du er flittig med kniping av visne blomsterhoder og ikke sovner vekk fra vannekanna.

Riktignok har jeg billedredigert og rocka det opp "en smule". Dette som et resultat av min eksprimentering med Instagram. Har du lyst til å besøke meg der, har jeg nicket Ordovergrind der også.

Lengter du mot vår?