søndag 15. juni 2014

Medusa
For noen uker siden var det bloggtreff her i Miacasa. Helen og Sylvia kom på besøk. - Den ene fra Italia og den andre fra nabobyen. Her står de under Candyfloss-treet mitt og "blomstrer".

Vi tre bloggedamene treffes av og til, noe som virkelig er hyggelig. Vi er ikke akkurat skåret for tungebåndet noen av oss kan man si, så praten går like livlig som strikkepinnene klirrer. Sammen med litt mat og god kaffe, fyker timene avsted i samvær med disse to sprudlende damene.


Med bil helt fra Bolsena i Italia, hadde snille Helen bringt en diger keramikkampel, på bestilling fra meg. Amplen, formet som et stort damehode, er laget av keramikeren "Medusa". (Klikk på linken, så kan du se mer av hva den kreative keramikeren tryller frem).

Via Instagram har Helen vist flere av disse #medusa figurene, plassert på ulike steder i Bolsena by. Og jeg har ofte tenkt, at ei slik dame kunne vært flott her i Miacasa...

Og nå henger`a altså her, Medusadama mi. På en sentral plass og skuer utover Miacasa.
Oppi hodet har jeg fylt jord og plantet en eføy. Riktignok virker hårmanken hennes litt pistrete for øyeblikket, men den skal nok vokse seg fyldigere i løpet av sommeren.

Tusen takk Helen for alt bryderiet med "dama mi". Og takk til dere begge to for besøket, og kontakten vi har. Dere er herlige!