torsdag 5. april 2012

Stavernspåske

I dag hadde vi avtale med mor, bror, svigerinnen og hennes mor. Planen var at vi skulle rusle rundt i byen og kikke på kunst. Samt finne et sted i fjæra og grille pølser.

Påsken i Stavern er kjent for yrende liv, kunst på hvert hjørne og gallerier proppfulle av alt fra malerier, tekstil, keramikk grafikk, glasskunst og jerndesign.


Med helligdagsåpne kafeer og butikker, er det ikke rart at påskeutstillingen i den lille byen tiltrekker seg både dedikerte kunstelskere og folk som ønsker å oppleve våren med kunst og kultur som ramme.

Tradisjonen tro hadde byens barnehager pyntet opp med ulike kreative innslag.Det blåste iskald vind, så pølsegrillinga erstattet vi med cafe'lunsj innendørs istedet.
Har du lyst på en drømmedag i Stavern på langfredag, ta en kikk på dette.8 kommentarer:

 1. Det der var rett og slett fristende. Kanskje det blir Stavern neste langfredag, - for de gjentar vel suksessen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det vil jeg tro, Hege. Har vært slik opplegg i Stavern i mange år nå.
   Kos deg i påske-Gøteborg :o)

   Slett
  2. Takk for det, men jeg er altså hjemme nå. Gøteborg er bare 2 timer og 15 minutter med bil fra min husdør, så dit går det an å dra bare for et døgn. God påske til deg også.

   Slett
 2. Ser trevligt ut! Hoppas att ni hade en trevlig dag trots vädret!

  SvarSlett
 3. Det er et festligt syn med al denne påskeudsmykning - det kender vi slet ikke her. Jeg vil ønske dig nogle dejlige påskedage, Elisabeth, og håber, vejret er lidt bedre i dag oppe hos dig - her er det isnende koldt.

  SvarSlett
 4. Jeg tenkte faktisk på Stavern i går, jeg også, siden det var kunstutstilling der. Men så ble det kjedelig husarbeid istedet, som bare MÅTTE gjøres, siden vi får gjester i dag.
  Dessuten var jeg i Stavern for 2 uker siden. Det var kaldt da også. Og jeg liker meg best i varmt vær, he he
  Delight-garn er fra Garnstudio, så du får gå til "konkurenten" og kjøpe det. men du kan sjekke ut fargene her på nettet. Artig garn, veldig mykt, men det er litt syntet i det, da.....men pytt sann!!!
  Fortsatt god påske!
  Og ps: Å helle brøddeig i former er fy fy, for meg som er gammel baker!!!! ;)

  SvarSlett
 5. En god idè, takk for tips!

  SvarSlett
 6. Snakke du om VÅR!! noen som har det Elisabeth :-) kos deg, her er vinter no 3 på gang...

  SvarSlett