onsdag 12. februar 2014

Søppel

Ordovergrind-statistikken popper i været med jevne mellomrom, med skyhøy besøkstatistikk. Og i kommentarfeltet mange kaudervelske tilbakemeldinger. Som inviterer meg inn i deres nettsider. Noe jeg selvsagt holder meg langt unna å gjøre.

Jeg mistenker at dette er nettsøppel og såkalte ghosts. Fler som opplever det samme? Heldigvis tar spamfilteret seg av mange av disse kommentarene, som havner i nettsøpla. Akkurat nå holder søplekassa mi her på Ordovergrind på å renne over. Grr...

Noen som har noen lure tips på hvordan jeg unngår dette svineriet?


9 kommentarer:

 1. Akkurat sånn er det på min blogg også, og jeg stengte kommentarfeltet for anonyme! Det hjalp i alle fall på nettsøppel, men treffene er nok der fortsatt. Jeg er klar for kaffe/te når du kommer til Trondheim=) Det blir veldig koselig å se deg=) Vibeke

  SvarSlett
 2. Ja jeg har opplevd det samme, men etter at jeg stengte bloggen for anonyme har det ikke kommet mer av det. Så det burde du også gjøre.
  Lykke til med det!

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har ikke hatt åpent for anonyme kommentarer så jeg har ikke hatt dette problemet, heldigvis. Ha det så godt! Anne

  SvarSlett
 4. Jeg bruger jo Disqus i stedet for bloggers eget kommentarsystem, og jeg får ikke én spamkommentar. Men Marits råd er nok det nemmeste at bruge. Ønsker dig en fin dag, Elisabeth!

  SvarSlett
 5. Jeg har også stengt av for anonyme kommentarer. Du spurte om temperaturen i vekstrommet i kjelleren: ca 15 gr så lenge det ligger på ca 0 gr ute.

  SvarSlett
 6. Samme her !!!
  Ett par hver eneste dag, og det nå over flere uker.....?!?!

  Lurer også på om jeg rett og slett om stenge av "anonym" hos meg .....
  De fleste går også i min nettsøppel boks, men ikke alle ser jeg....utrolig ergelit, og hva er liksom vitsen å gjøre sånn'a....?

  God dag ønskes deg - her pakkes det...igjen....:))

  SvarSlett
 7. Det er så kjedelig med all denne søppelposten og som du sier kommer det litt i bølger, en dag hadde jeg nesten 40 stykker.

  Maritklem.

  SvarSlett
 8. Hope you don't "stenge av anonym" because then I can't send you any more nice comments, and I
  I really enjoy following your blogg!
  Have a nice weekend!

  SvarSlett
 9. Hva du gjør i Blogger, er jeg ikke sikker på, men Wordpress har Aksimet som tar seg av søppelpost.
  Likevel er det noen som slipper igjennom.
  Mormorklem :)

  SvarSlett