mandag 17. februar 2014

Blinded by the light


"Mama always told me not to look into the eyes of the sun.
But mama, that´s where the fun is."

Etter ukesvis uten å se snurten av sola, kjentes det såre godt å få "sveiseblink i øynene" da jeg dro opp rullegardina i morres. Du verden så livgivende den runde gule kula er! 

Brått assosierte jeg med teksten i den kjente hit´n fra søttitallet av Mannfred Mann´s Earth Band. Husker du de gutta? Klikk på linken hvis du vil ha et gjenhør med dem da vel.

9 kommentarer:

 1. Det er nemlig så livgivende endelig at se solen igen! Her måtte vi også undvære den i ugevis. Tak fordi du minder os om Mannfred Mann´s Earth Band.

  SvarSlett
 2. Ja jeg husker også den hiten ;-)
  Sola var så deilig å se i går, for det er lenge siden sist vi så den en hel dag.
  Håper du får se sola i dag også!

  SvarSlett
 3. Uten tvil, vi er avhengig av den kula der, SOLEN !!

  SvarSlett
 4. Velkommen sol, velkommen vår!!!!
  Men i dag er det meldt regn.........

  SvarSlett
 5. Å ja, husker godt den sangen... Og solen, det er utrolig hva den gjør for vår psykiske helse og hver stråle er en vitamininnsprøyting.

  SvarSlett
 6. Hei! De siste to dagene har jeg sett på sola og månen. Det er så mye lettere å våkne til sol enn det evigvarende grå, men nå er denne rekka brutt. Deilig. Ha det så godt! Anne

  SvarSlett
 7. Makes such a difference to the day...to wake up and see the sun!!!

  SvarSlett
 8. Åja, husker denne! Husker også at det faktisk var konsert med Mannfred Mann i Trondheim (!), sånn ca 1979-1980. Jeg var ikke på konserten, men noen av guttene i gjengen dro - de som var rundt 18 år. Jeg var jo bare en nykonfirmant...
  Sola er virkelig livgivende - spesielt på denne årstiden;)

  SvarSlett