søndag 9. juni 2013

Om å bli snill inni seg "Jeg kjenner jeg blir snill inni meg, av slike omgivelser". Uttalelsen kom fra mor i dag.Søndagstur med mor. Mimring på gamle stier. Åpne sanser. Undring. Isspising og hagegrilling. Søndag med gullkant.

12 kommentarer:

 1. Snille mødre er fine å ha:) Kjenner jeg blir litt snillere bare av bildet og tanken!

  SvarSlett
 2. Så flott natur og jeg skjønner godt din mor. Slike dager er jo gull.

  SvarSlett
 3. Fantastisk billede - hvor er det dog smukt, Elisabeth, og det er dejligt at læse, at du har haft en god dag med din mor og en søndag med guldkant. Sommerklem

  SvarSlett
 4. Å, så nydelig sagt av din mor, Elisabeth.
  Et kjempeflott bilde var det også .

  SvarSlett
 5. Nydelig sagt, og nydelig bilde :-)

  SvarSlett
 6. Åhhh, så koselig sagt, og for et fantastisk bilde=) Lenge siden vi har hørt fra deg. Håper du har det bra=) Vibeke

  SvarSlett
 7. Absolutely BEAUTIFUL!!!!!!

  SvarSlett
 8. Jeg ville forsøkt å så aspargesfrøene. Hvis det ikke går, kan du få nye av meg=) Tusen takk for katte-tips. Kanskje jeg må prøve det tipset, og så får jeg sende gubben ut for å skremme=) Vi har jo hund, men de blir tydeligvis ikke skremt av det. Helt enig med deg om at blogging skal være lystbetont, og man må blogge når man har lyst. Godt å høre at du har det bra=) Kos deg i hagen. Vibeke

  SvarSlett
 9. Ahhh så deilig... jeg var i går med min mor spasere også og til lekeplass med henne og min datter og barnebarn... det gir bare en ord... fin.
  Hjertelige hilsen sender deg Viola.

  SvarSlett
 10. Høres ut som en deilig dag. mødre må man ta vare på. Nydelig bilde :) Fikk lyst til å dra på tur. Krypjonsokkel trives bra i skyggen ja. Vokser i tørr skygge også, men aller best i halvskygge.

  SvarSlett