lørdag 17. november 2012

Bloggvennskap


Å blogge knytter nye vennskap. Enkelte av dere er jeg innom å leser nesten daglig. Innimellom streifer det meg at jeg faktisk vet mer om hva enkelte av bloggvennene mine foretar seg, enn mine venner IR.

Å møte mennesket bak bloggen er fint. Det gir bloggingen en ekstra dimensjon. Det styrker kontakten. Min erfaring er at "bloggpersonen" og forhåndsoppfatningen, harmonerer godt med mennesket jeg møter.

Den siste uka har jeg møtt to av bloggvennene. Forrige helg var det danske Gitte. På torsdag var det Helens tur. Under ser du henne ved siden av skulpturen av Jan Teigen.


Rammene denne gang. Brygga i Tønsberg. Strålende, lav novembersol. God lunsj. Hyggelig prat. Latter. Varm kaffe. Ikke strikking. Noe det garantert hadde blitt, hvis Sylvia ikke hadde måttet melde forfall. Ingen Sylvia = ingen strikk.
Bildet nederst er detalj fra mønsteret i belegningssteinene i det nyanlagte torvet i Tønsberg.

Takk for trivelig lunsj, Helen. Og god lørdagskveld ;)


9 kommentarer:

 1. Jeg tænker lige som dig, at jeg ved mere om, hvad nogle af mine blogvenner foretager sig, end mine venner IR - og at møde sine blogvenner i virkeligheden giver det at blogge en ekstra dimension. Hvor er det spændende, at du også har mødt Helen!

  SvarSlett
 2. Takk for sist !

  Utrolig hyggelig, og hvilket fint vær vi fikk ?
  Fordi vi fortjener det.....?

  Takk for pene ord hos meg, og jeg sier tilbake; I lige så :)

  Vi får holde tradisjonen, og da kan kanskje Sylvia lære oss noen nye triks innen strikking?

  Super godt å få min kjære hjem, dog jeg må innrømme han sover mye - jetlegg..... men skal vekke han til finalen av "Skal vi danse" - jeg heie rpå Ben !!

  God helg :)

  SvarSlett
 3. Morsomt å møte "mennesket bak ordene".
  Godt kan det være også.
  Ha en trivelig helg :-)
  Mormor

  SvarSlett
 4. Det var nok ev veeeeeldig hyggelig lunch med to flotte damer....

  Ha en fin fin helg.

  Jeg har tilbragt lørdagen i luften tur/retur Grand Canaria

  SvarSlett
 5. Og jeg kan se fra bildet på Helens blogg at du og jeg har lik veske fra Mulberry

  SvarSlett
 6. Det er fint å treffe nye folk. Ikke så sjelden er de til å kjenne igjen óg!

  God helg!

  SvarSlett
 7. Pussig detta - ein fin måte å knyte nye kontakter på:)

  SvarSlett
 8. Du har så rett, - og jeg ikke tror, - jeg vet at jeg kjenner bedre til mine bloggvenners gjøren og laden enn mange av mine venners. Hyggelig er det også å møte dem. Gitte har jeg også møtt flere ganger, og det er alltid et hyggelig bekjentskap. Jeg har faktisk bare vært på bloggtreff i København, - aldri i Norge. Tenk om vi kunne komme på bloggtreff i København samtidig en gang. Det hadde vært moro.

  SvarSlett
 9. Heisann
  Var sååå lei for å melde avbud med dere, siden jeg hadde gledet meg så til å treffe dere igjen. Men øyet mitt ødela det hele, og er heldigvis blitt bra igjen.
  I dag ver jeg på nippet til å melde avbud til en venninnelunch, for tror du ikke jeg måtte til legen IGJEN i dag!!! Dog, det var dyrlegen, og heller ikke meg det gjaldt. Men vår kjære pusekatt, som endelig kom hjem etter å ha vært savnet en uke, og skadet av en pitbull.
  Heldigvis så alt greit ut, og venninnene satt tålmodige og ventet på med et kvarter ekstra..........så ble det lunch alikevel.
  Godt dere har meg i tankene når det gjelder strikking. Og du har helt rett, vi hadde nok sittet å strikket om jeg var blitt med, hi hi.......
  Ps: koselig tur du hadde til Danmark også, heldiggrisen.

  SvarSlett