fredag 6. desember 2013

Helt rå



Selv en hverdagslig fiskebollemiddag, får en touch av førjulsfest med råkostsalat a` la Uffe.
Med rosiner, mandler og hint av kanel og vanilje. Supergod combo til både fisk og kjøtt. Eller som tilbehør på en julebuffet for eksempel?

Vil du ha oppskriften, sjekk her. Takk Madame, for at du deler. Råkostsalaten har blitt en favoritt her i huset.


11 kommentarer:

  1. Takk....den varianten skal jeg jammen prøve ut.

    God helg!

    SvarSlett
  2. Nam nam, det høres godt ut. God ide.
    God helg, Elisabeth .

    SvarSlett
  3. Mmm, råkostsalat er så godt:) Har gått litt i glemmeboken her men fortjener jammen å tas frem igjen!

    SvarSlett
  4. Såg nydelig ut!
    Fin ventetid til deg også God:-)

    SvarSlett
  5. Åh, det glæder mig, Elisabeth! Vi er også vilde med den her i huset. Ha' en rigtig god weekend og hils O!

    SvarSlett
  6. Den må jeg bare få laget en gang! Det høres veldig godt ut :)

    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  7. Den gleder jeg meg til å prøve : ) Du er vel i full gang med juleforberedelsene du? Gleder meg til jeg skal igang neste uke! Her pakkes det, flyttebyrået kommer på mandag.

    Gratulerer med den kjekke gutten på bildet under her ; )
    Store varme klemmer til deg og kjæresten : ) T ber meg hilse.

    SvarSlett
  8. Mhhh det ser ut veldig godt. Jeg spiser veldig gjerne grønnsaker menn mi liker mer kjøtt.
    Ha en fin adventhelg Elisabeth med dine kjære - vi har mye i huset og kjører til julemarket i dag.
    Stor klem fra oss og hyggelig hilsen til O.

    SvarSlett
  9. Yummi dette så godt ut !

    Ja, hvorfor ikke ha det til fisk, godt du ga oss den ideen, Elisabeth :)
    Derfor liker jeg blogger, man finner stadig tips som man kan bruke.

    God helg kjære deg, her skinner solen og det gjør den nok hos deg også,
    tenker jeg !

    SvarSlett
  10. Hei! Så mye farger har å si for apetitten.God helg til deg! Anne

    SvarSlett
  11. Heisann! Ser helt fantastisk ut! Ha go´adventshælj ;:OD)

    SvarSlett