torsdag 23. februar 2012

Kontorarbeid

Vi har et arbeidsrom/kontor her hjemme.

Skjønt arbeid og arbeid. De siste årene har rommet mest blitt brukt til oppbevaring av saker og ting vi ikke vet eller har hatt ork til å plassere andre steder. Arbeidsrommet har istedet blitt roterom. Overfylt og uoversiktlig.

Rommet er forsåvidt ok utstyrt. Det har en stor arbeidsbenk, hyller, skuffer og skap. Fargenansen på veggene er "lys Toscana". Den har jeg aldri likt. Liftgardinen er falmet og stygg.
Totalt sett har dette rommet overhodet ikke invitert til arbeid/aktivitet.

Dette skal det nå bli en slutt på. I går startet vi prosessen "Feng shui-arbeidsrom" eller 5S på hjemmeplan. Mellomste og jeg. Hun blir boende hjemme en stund framover. Derfor har hun behov for et sted der hun kan sitte med nesa ned i bøkene sine. Med hennes initiativ, ga det et spark bak til å få gjort noe med rommet.


Første punkt var å sortere og systematisere. Og kaste. Det tok noen timer kan man si.
Men vi er i gang.4 kommentarer:

 1. Åhh, for ett spennende prosjekt dere har på
  gang !!

  Dette blir moro for dere å holde på med.
  Hvilke farger er aktuelle?
  Tapet på en fondsvegg?
  Ser i bloggverden, at det er så mye mere snakk om FARGER, og alt i blått er hot - virker det som ;)

  Håper du lar oss følge med...husker soverommet dere gjorde i fjor, ble super fint !!

  Lykke til - har du fri dag, tro?
  Så fall, koooos og nyyyyt dagen :)

  Var oppom Villa'n igår, med nytt lilla sengetøy og en herlig fargeklatt av en fillery, til det ene soverommet, blir nok innlegg etterhvert, men pt var det for kaldt i huset å holde på igår, er jo avsteng, så vi sjekket bare opp skadene etter snøfallet, kun en liten stoff pergola var knust - ellers alt iorden, takk og lov.

  SvarSlett
 2. Sikke en god idé at tage ét rum og systematisk gå det igennem! 5S lyder som en spændende metode - jeg har ikke hørt om den før, men tager den straks til mig. God weekend til dig, kære Elisabeth!

  SvarSlett
 3. Hei Elisabeth
  Vel tilbake i Norge etter ferie i Polen, Warszawa. Her var det sol og MYE deiligere enn i Polen!!!
  Så flinke dere har vært, da! Det er gort å få kommet igang, og det går raskt når man først er begynt.......jeg skulle ha ryddet i skapet mitt i dag(klesskapet) men nå er det klesvask som tar mest tid, så det får vente til en annen dag.
  Så sees vi kanskje snart igjen? God helg, søte deg. klem

  SvarSlett
 4. Blir spennande å sjå resultatet - alltid flott å få orden på sakene. No er alt pakka og klart til 14 dagar i sol og varme - glede:-)) God helg til deg og dine - klem

  SvarSlett