tirsdag 20. september 2011

Våkk




Å woke middager liker jeg. Raskt å lage. Godt å spise. Åsså så sunt...

Man tager hva man haver.

I dag ble det: svinefilet, fersk chili, ingefær og hvitløk = super combo! pluss gulrot, stangselleri, paparika, purre, brokkoli, sukkererter og babymais.
Alt kuttes i små biter og stekes raskt i kokosolje på høy varme. Jeg hadde noen skjeer mangochutney og soyaolje over, samt et rikelig dryss med wasabi/sesamfrøkrydder over før servering.

Guten appetit!

8 kommentarer:

  1. Så digg og så lettvint !
    Men, her i Italia, er wok...ikke "normale" ;(

    Men, i Norge gjør jeg det også støtt og stadig, veldig glad i å bruke kylling kjøtt -

    God middag !

    SvarSlett
  2. ahh ! elsker slik mat..sunt og masse smak : )

    nyt kvelden !

    SvarSlett
  3. Såg berre lekkert ut - hadde også ein variant wook i dag - men med ferdig blanding og saus - men risen og svinefileen laga eg frå grunnen. Men godt er det ja:-))

    SvarSlett
  4. Hvor lyder det lækkert - jeg vil lave en wokret i morgen efter inspiration fra dig :)

    SvarSlett
  5. Helt enig, wokretter er både lette at lave og sunde. Det ser virkelig godt ud. I dag lavede jeg kreativ kylling ala marokko - også i wok - med bulgur til. Smagte også dejligt!

    Uhm mad! Det bliver jeg aldrig træt af at læse om. Og spise.

    SvarSlett
  6. Jeg elsker slik mat! Krydderkombinasjonen er super og mye grønnsaker sammen med litt kjøtt gjør godt i kroppen lenge.

    SvarSlett
  7. Enig, wok er kjempegodt. Det lager jeg nesten alltid til meg selv når jeg er alene hjemme. Ofte steker jeg et stykke salmalaks og har wokede grønsaker til uten annet tilbehør. Nydelig!

    SvarSlett
  8. elsker wok!!
    kan ikke lage det selv (eller jeg kan sikkert, men det er så greit at samboeren gjør det!)

    Vil bare si litt om kommentarene dine inne hos meg,med det samme. Jeg vet ikke helt hva det er, men du har slike usedvanlig fine og sjeldne kommentarer, som alltid skiller seg litt fra mengden.

    Og jeg vil bare si at jeg setter veldig pris på de vakre ordene dine.
    Takk, Elisabeth♡

    SvarSlett