mandag 8. august 2011

Fossheim turisthotell

I sommer kjørte vi med bil til Romsdal. Vi brukte 2 dager på turen, fordi vi ville se og oppleve ting underveis.
I Lom overnattet vi på Fossheim turisthotell.



Om kvelden spiste vi middag på hotellet. Det var en mat- og vinopplevelse av de usedvanlige. Kortreist mat utifra sesongens råvarer og med lokale urter. Det er nemlig her Arne Brimi jobbet da han ble kjendiskokk for mange år siden. Nå er det Kristoffer Hovland som briljerer ved hotellgrytene. I løpet av kvelden kom han rundt ved bordene og slo av en prat med gjestene. Hyggelig kar. Se bare her:






5 kommentarer:

  1. DER skulle jeg ha sittet til bords : )) jeg elsker slike opplevelser i matveien.. spesielt de søte.. etterpå ; ))

    SvarSlett
  2. Godt jeg hadde spist middag FØR jeg leste dette - yummi - dette sååååå utrolig goooodt uuuut !!

    Deilig av og til å få servert nydelig tilbredt mat !!

    Takk for titten ;)

    SvarSlett
  3. Det ser utroligt lækkert ud! Uhm, her hos os elsker vi også at gå ud og spise :-)
    Vi ses på onsdag!

    SvarSlett
  4. Fy søren, ser himmelsk ut og et vakkert hotell.....

    SvarSlett
  5. Jeg tror vi snart må begynne å småferiere litt i Norge. Vi fyker til varmen når sommeren starter, og så er det hytta, hytta, hytta. Nordnorge og veien oppover har hatt gleden av vårt selskap flere ganger, men Vestlandet har for eksempel gått fullstendig glipp av vårt nærvær. Når jeg leser rundt i Bloggland, ser jeg det ene lekre stedet etter det andre. Det verste er at vi lurte på å reise bort et par dager til før skolen begynner - til Sverige :-(

    SvarSlett