tirsdag 3. mai 2011

Fersk

Grrr...
Jeg er ny her på bloggen. Det er så mye jeg ikke kan av datatekniske ferdigheter. Ting tar tid. Jeg blir sittende her å prøve og feile. Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg f.eks. får lagt inn snutter fra You Tube?

7 kommentarer:

 1. Takk for hilsen ! Jeg er ikke så ny, men startet på ny blogg. Kan desverre ikke hjelpe deg med å legge inn film, burde vel friske opp gamle kunstner..

  Jeg begynner på Zumba kurs i morgen - etter mange uker på sofaen skal jeg i gang ! Håper det er en grei dans/trening for de som ikke har danset på en stund..

  SvarSlett
 2. Takk for hilsen.
  Og lykke til med Zumba-trening. Ikke la deg overvelde første gangen om du syns bena ikke følger helt med på trinnene. Allerede gang nr 2 blir det bedre.

  SvarSlett
 3. Hvis du vil lægge et YouTube-indslag på din ,trykker du under indslaget på knappen 'indlejring' og kopierer koden, der står der. Det er den, du skal bruge :-)
  Ha' en dejlig dag, Elisabeth!

  SvarSlett
 4. Finn frem videoen på youtube du vil ha på bloggen din,klikk på knappen Del, deretter klikker du på Innbygg. Da får du opp et vindu med en kode markert med blått, ha pilen inni den blå kodeboksen og høyreklikk, velg kopier. Gå så til innleggsiden på din blogg og plasser markøren i skrivefeltet og høyreklikk. Velg lim inn og da skal videoen komme frem i innlegget ditt. Lykke til og håper dette var til hjelp.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hjelpen,fru Tunheim.

  SvarSlett
 6. Jeg har også fått hjelp her; http://blogger-hjelp.blogspot.com

  SvarSlett
 7. Snille deg, Fru Tunheim - takk for nyttig link.

  SvarSlett