mandag 9. mai 2011

Bloggtåke, tåketanker eller noe sånt...

Kjære blogg.

Jeg kjenner meg litt rar om dagen. Ting er annerledes enn de var for 3 uker tilbake. Det er som om jeg går i min egen boble. Min egen bloggboble.
Jeg tenker på deg, bloggen min, mange timer i døgnet. Det popper opp nye ideer og ønsker for hva jeg kan tenke meg å skrive om og ta bilder av. Ideene kommer om natten også av og til. Når jeg egentlig burde sove.

Ingen av mine nærmeste vet om deg enda. Blir de kjent med deg noen gang tro?

Jeg tenker på de personene som kommenterer på bloggen min. Morsomme og hyggelige kommentarer som jeg blir glad av. Når jeg leser og kommenterer på bloggene deres er det akkurat som jeg kjenner dem litt. Enda jeg aldri har møtt dem. Rart igrunn.


Jeg kjenner meg litt rar om dagen. Er det normalt?

8 kommentarer:

 1. Ja, det er helt normalt...... og går seg til etterhvert og du lærer stadig vekk noe nytt.

  SvarSlett
 2. Kære Elisabeth, sådan tror jeg, de fleste af hos føler - det er så dejligt at lære nye mennesker her i blogland. Og sjovt at få ideer, men bare helst ikke om natten, der vil vi gerne sove :-) Jeg har altid et kamera i lommen, for det kunne jo være, der kom et spændene motiv til bloggen ...
  Ha' en dejlig dag oppe nordpå!

  SvarSlett
 3. Det er fuldstændigt normalt :-) Og du vil også få dage, hvor du er tom for ord, men bare rolig (og det betyder vist noget andet på norsk end på dansk) ordene skal nok komme igen.
  God dag til dig

  SvarSlett
 4. ...du kjenner jo MEG!!!!
  Og du er helt normal, du er bare blitt en av oss! Velkommen i Blogglandia!!

  SvarSlett
 5. .....jeg har hatt besøk av 2 av dine kolleger i dag. Tør jeg røpe at de kjøpte "litt" garn med hjem.... ;)

  SvarSlett
 6. Ikke rart bare blitt litt blogg prega, det er sånn det er i perioder, andre ganger er det så en lurer på hva i all verden holder på med..
  Gleder meg til å se all din kreativitet

  SvarSlett
 7. Takk for alle forståelsesfulle kommentarer alle sammen. Beroligende. Det er jo litt merkelig dette med bloggverden for meg enda. Men gøy er det. Og lærerikt.
  Sylvia: Jeg reklamerer varmt for deg og butikken din, vet du. Derfor får du nye kunder fra Vestfold.

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver der, ja....hehe...

  Det er veldig morsomt å bli "litt kjent" med nye bloggvenner, som det vel kalles, man får litt innblikk i andres liv, interesser, hvordan de bor (interiør) tips til håndarbeid, flotte hager blir vist, reiser, mat tips m.m.

  Jeg har funnet det utrolig hyggelig med blogging, spesielt fordi jeg bor så mye i Italia, og får meg blir det nesten litt sånn "lese blader på nett, men jeg velger selv hva jeg vil lese" - hvis du skjønner hva jeg mener? Også blir det mye mer personlig enn ett ukeblad, selsagt, fordi du kan kommentere og få tilbakemeldinger selv også ;)

  Stå på videre - og lykke til med all ideer du har og får, håper bare du deler de med "Oss" ;)

  Ciao

  SvarSlett