fredag 5. august 2011

Feriedager

Treogenhalv ferieuke flyr jammen fort. Man tenker på forhånd at man har et hav av tid. Noen av disse dagene var planlagt med ulike aktiviteter og gjøremål, noen planløse. Slik liker jeg det. Nå er tida over halvgått allerede.

Første ferieuka var vi i Romsdal, på "Kåret". I år hadde vi med et vennepar. Det var deres første gang på nordvestlandet. I regn, tåke, sol og vind rakk vi fjell- og sykkelturer, Grip, tantebesøk, fotballkamp i Molde, Geiranger, jugendsenteret og Aksla i Ålesund, Olsokbål og grilling i fjæra. Aktiv uke som dere forstår.
Denne midterste uka er vi her hjemme. Skjønt hjemme og hjemme? Minstejenta installeres i nytt husvære i Oslo, vi farter til vennefrokost og grillkos på ulike venners hytter, samt har late dager med sol og bad på jordbærstedet.
I morgen tidlig bærer det avsted igjen. Aller først to dagers vennebesøk i Alingsås i Sverige. Fra mandag venter byen i mitt hjerte, København i deilige Danmark. Jeg har vært der mange ganger opp gjennom årene, men lei blir jeg ikke. Jeg liker byens puls, atmosfære og muligheter. Den gjør noe positivt med meg.
Hvordan dagene skal brukes er ikke særlig fastspikret, annet enn en lunsjavtale med to damer jeg er spent på å treffe. Sa jeg at jeg gleder meg?


3 kommentarer:

 1. Og vi glæder os til at hilse på dig. Jeg er jo københavner! Født og opvokset i København (på Frederiksberg), hvor jeg har boet det meste af mit liv. Men for 6 år siden flyttede jeg på landet. Jeg fortryder det ikke et sekund, men jeg ELSKER at komme hjem. Og hjem er København! :))

  Dér ses vi så i næste uge. På gensyn! Klem.

  SvarSlett
 2. Kos deg. Vi pleier å legge inn ei uke i København i august, men ikke i år. Det må jeg kjenne litt på :-)

  SvarSlett
 3. Og nu er du i København, jeg gad godt være der også :-) God ferie

  SvarSlett