fredag 5. august 2011

Sveisen

Jeg er ikke god til å planlegge timer hos frisøren. Periodevis kan det gå lang tid før håret mitt får en omgang med saksa.
Jeg har det slik at jeg plutselig kjenner at håret blir for langt, tjafsete og slitt. Jeg har ingen tykk, krøllete manke. Tvert i mot, håret mitt er tynt, bløtt og krøllfritt.

Pling, pling - i dag tok jeg telefon. Det var på tide med en tur til frisøren.
O lykke! Heldigvis hadde hun er avbestilling, og kunne putte meg innimellom de andre kundene sine. Det er behagelig å få vasket håret, bli klippet og stelt med. Som regel kjenner man seg vel og fornøyd etterpå. I dag blei jeg kort. Sommerkort.

Jeg tror når jeg blir eldre og forhåpentligvis engang får råd til det, vil jeg prioritere å gå til frisøren hver uke.

Ta da!

3 kommentarer:

 1. steike så flott du ble : )) har det på samme vis.. kan gå et år mellom hver gang.. og når jeg først bestemmer meg må det skje i går: )

  ha en finfin helg !

  SvarSlett
 2. Så fin du blei. Jeg er aldri fornøyd før jeg får vasket og tørket håret selv etter at det er klippet av frisøren. Jeg tar turen dit ca hver 8. uke.

  SvarSlett
 3. Deilig med nyklippet og nyvasket hår, fiiin ble du ;)

  Fine sommerstriper i håret ditt, har du også.

  I Italia, er de rå på frisørbesøk, mange går gjerne 1 gang i uken, men da er det vask og føn, som gjerne skal holde i flere dager...men, selvsagt prisene er noe ganske annet enn her hjemme....

  God helg !

  SvarSlett