søndag 16. mars 2014

Bloggtreff i bartebyen

I forbindelse med at jeg var på kurs med jobb i Trondheim tidligere i denne uka, tok jeg meg blandt annet tid til å treffe denne sprudlende jenta.
Vibeke, med bloggen 4 i Kiellandsgata, har verdens mest sjarmerende drivhus. Her ser du henne fotografert foran det.  Det er den dyktige handymannen hennes som har snekret det forøvrig. Du kan lese om prosessen her

Treffet var vårt første møte. Men det rare var, at det var som om vi hadde kjent hverandre gjennom lang, lang tid. Med mange felles referansepunkter gikk skravla lett fra første stund. 


Koselig lunsj på Skydsstasjonen på Bakklandet og hagevandring hjemme hos Vibeke, så timene gikk støggele´ fort, som trønderene ville sagt det. Tusen takk for et hyggelig treff, Vibeke.

Ingen tvil, "Blogging is connecting people". Har du tatt initiativ til å møte menneskene bak bloggene? Og hvordan har din erfaring vært?18 kommentarer:

 1. Åh ja, du har ret - "Blogging is connecting people"! Jeg har de allerbedste erfaringer og har jo blandt andre mødt dig flere gange. Men også andre, som jeg har fået en hjertelig forbindelse med.
  Ønsker dig en dejlig søndag oppe i nord!

  SvarSlett
 2. Så koselig og treffe bloggvenn, dere hadde nok mye å prate om.

  Ha en strålende søndag.

  SvarSlett
 3. Det hørtes hyggelig ut! Jo jeg har truffet noen bloggvenner i real life og det har vært veldig hyggelig. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Så morro Elisabeth. Hun så riktig hyggelig ut.
  Ja, jeg har jo truffet mange bloggere i flere år, siden jeg begynte å blogge i 2006.
  Og vi har jo blitt kjent pga det også. Jeg har forresten fått kjempegode venninner pga bloggen min, og det gir meg så mye.
  Så hver gang jeg har lyst til å slutte å blogge, tenker jeg på alle de jeg har truffet og blitt kjent med pga bloggen. Og da kan jeg jo ikke det, vet du.
  Ha en deilig søndag. Klem

  SvarSlett
 5. Trivelig å møte menneskene bak ordene.
  Klem :)

  SvarSlett
 6. Bloggtreff i bartebyen, er jo akkurat rett rundt hjørnet fra deg :)

  Såååå moro, og hvilket herlig lite drivhus hun har.

  Må innrømme jeg har ikke selv tatt initiativ til blogg møter,
  MEN har takket ja til blant annet fine deg - og fler.
  Og det er virkelig hyggelig å treffe mennesket bak bloggen, manlager seg liksom litt forestilling hvordan vedkommende er, så veldig artig når man treffes "in real life" !

  God søndag til deg

  SvarSlett
 7. Skulle vært med ordet: IKKE.....

  ....er jo IKKE akkurat rett rundt hjørnet fra deg......
  Festlig å se at avstander er ingen hindring, når man planlegger godt, sånn som å utnytte kurs med jobb, som fører deg dit. Bravo

  SvarSlett
 8. How lovely to meet a "bloggvenn"...!

  SvarSlett
 9. Hei, snille Elisabeth=) Gleden var gjensidig. Det var et veldig hyggelig treff, og det frister absolutt til gjentagelse=) Jeg håper det blir flere Trondheimsturer på deg, eller en tur sørover for oss, for det hadde vært koselig å treffes igjen. Jeg har aldri spurt om å treffe bloggvenner, men jeg var ikke i tvil om å si ja da du spurte. Et flott initiativ! Kommetar fra gubben da han så bilde; Det bildet er typisk deg=) Håper dere har hatt ei fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 10. Men kjære deg, - henne leser jo jeg også!

  Bloggland er et merkelig sted. Det blir et sånt underlig nettverk, hvor vi leser hverandre på kryss og tvers i de underligste vinkler.

  SvarSlett
 11. Så fantastisk å treffe andre bloggevenner! Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 12. Ja det er et merkelig liv, dette blogglivet. Man møter så mange hyggelige mennesker og følger med på hverandres gjøren og laden. Jeg har ikke møtt noen bloggvenner bortsett fra Desiree kort og godt som jeg hadde med på flyet og jeg kjente igjen og Dentinista siden hun er veninne med fru Hermez , en tidligere kollega. Det er ikke så mange som jeg vet om som blogger i mitt nærområde. Det er nok flere bare at jeg ikke kjenner til dem.

  Synd jeg ikke var i Trondheim da du var der...

  Ha en flott søndagskveld.

  SvarSlett
 13. Dette var sikkert veldig hyggelig. Jeg kjenner en del av dem jeg blogger med, og som regel har man mange av de samme interessene.
  Så mange flotte klokkestrenger! Forstår at dine dager lenger nord har vært givende og fine.
  beste hilsener fra Tove

  SvarSlett
 14. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg! Formen er absolutt stigende. Fysioterapeuten er svært fornøyd med meg - jeg er litt mer utålmodig.....
  Det er så fint å møte mennesker man umiddelbart får kjemi med. Selv har jeg stadig planer om å dra til Ålesund. Og jeg har mange bloggervenner på den kant av landet, så kanskje en dag......

  Hilsen Vigdis

  SvarSlett
 15. Så hyggelig med bloggdametreff. Nå skal man velvære litt forsiktig med innholdsfattig ros disse dagene ;.) -- men jeg regner med at to flotte damer som dere hadde en flott dag!

  SvarSlett
 16. Bloggtreff er superfin... hilsen hjertelig fra Viola.
  Vi har i dag solen og 20 grad, jeg tar sykkel.

  SvarSlett
 17. Høres jo veldig hyggelig ut!
  Og virkelig et sjarmerende drivhus.

  SvarSlett
 18. Hei! Selv om jeg bare har hatt min hageblogg i 6 mnd., tenker jeg ofte at det kunne være morsomt å møte hagedamene bak ord og bilder..Kanskje en gang.. Det var skikkelig kjekt å lese dette innlegget og alle fine kommentarer så jeg må bare henge meg på. Jeg vil også gjerne følge denne koselige bloggen videre. :-)
  Mvh Eli.

  SvarSlett