mandag 26. september 2011

Harry?

Etter jobbehelg har jeg mandagsfri. Har tenkt meg til utlandet. På dagstur. Hit.Fleskfile', guldfåglen, sjømannsbiff, nøtfærs og andre go'saker har jeg ryddet plass til i fryser'n. Ler litt for meg sjøl, for nå som patriarken og jeg er alene om husholdningen har vi ikke det store forbruket lenger. Likevel godt å ha ingrediensene i hus. Mat må vi jo ha uansett.

Aller først venter en liten båtreise med lunsjbuffet. Og tid til snakk med svigerinnen. Lenge siden vi har hatt tid sammen. Skal bli kjekt det.

4 kommentarer:

 1. Rigtig god tur - det lyder vel nok hyggeligt! Det er dejligt at har fri om mandagen. Da jeg arbejde, havde jeg fri hver onsdag og nød min ugentlige fridag.

  SvarSlett
 2. Ja, hvorfor ikke kombinere harry-tur med skravling?

  God tur - håper du fikk fylt på fryser'n - og hygget deg med din svigerinne ;)

  God uke ønskes deg!

  SvarSlett
 3. Jag är svensk och tycker det låter hur härligt som helst med Harry-turer :0) Dessutom är jag uppvuxen bredvid Guldfågeln fabriken - så jag är glad över ditt bidrag...som hindrar arbetslösheten! Härlig blogg du har!

  SvarSlett
 4. Regner med at turen er unnagjort..jeg har aldri vært i Sverige..og har kjempelyst,men det dukker alltid opp andre steder. :-) En dag er det min tur til å handle i Sverige!
  Ha strålende uke!

  SvarSlett