torsdag 18. august 2011

Ibsen hotell

Her bodde vi i København.


Hotellet ligger i Vendersgate, midt mellom Pebblingesø og Israels plass. Et artig strøk å bo i, relativt sentralt. Gangavstand til det meste.


3 stjerners hotell med gode senger og en hyggelig frokostsal/lounge.Og en deilig frokost frokost servert mellom 7 - 11.30


Anbefales!

8 kommentarer:

 1. Der har vi bodd, - flere ganger! Jeg reiser til Køben 22.09 - 25.09, - blant annet for å møte bloggmenneskene. Denne gangen var det nesten umulig å få rom på et rimelig hotell (Ibsen er jo ikke av de billigste). Til og med Cabinn hadde råka opp. Grunnen var nok at jeg skulle ha enkeltrom. I stedet har jeg bestilt B&B, og jeg fikk et rom med eget bad, bakhage og greier - i Christianshavn. Gleder meg.

  SvarSlett
 2. Uhm jeg elsker morgenmad med alt, og det der ser lækkert ud :-)

  Dejligt at være pitstop for de unge, nød at læse dit indlæg :-)

  SvarSlett
 3. Dette så bra ut, til å være 3 stjernes !
  Kan jeg spørre hva er døgn pris? Godt tips, og er notert opp, er gjerne 1-2 ganger i året innom Køben, så spør som ikke dette hotellet må prøves ?

  Den frokosten så skikkelig god ut !

  Ønsker deg en GOD HELG !

  Ciao fra Italia

  SvarSlett
 4. Hege: Jeg har fått flere gode tips fra deg ang København både ndg overnatting og ting som er verd å se/gjøre. Tusen takk for det.
  I fjor bodde vi på Hotell Jørgensen og var godt fornøyd med det. Det var før bombeattentatet. Vi ruslet forbi det hotellet når vi var der nede nå, og da så det skikkelig shabby ut på utsiden med masse tagging, søppel etc. Da var vi glad for å ha valgt Ibsen, som ligger like ved istedet.
  Når du kommer i september er Israels plass åpnet med torvdriften sin. Det tenker jeg er verd et besøk.

  Helen: Vi betalte 1074,- danske kr for dobbeltrom m frokost pr overnatting. Og kr 979,- for enkeltrom. Ene datteren var nemlig også med.
  Hotellet ligger ikke langt unna Nørreport stasjon. Grei avstand å gå med trillekoffert. Til Nørreport kommer man raskt fra Kastrup med Metro'n.
  Jeg liker området fordi det er litt vekk fra turiststrømmen, har hyggelige restauranter og cafe'er med gode priser, har kort vei til Nørrebro, Østerbro, botaniske hage og andre grønne lunger. Likner litt på Grunerløkka, om du forstår hva jeg mener, dvs shabby men hyggelig.
  Hotellet har sykler de leier ut for kr 150,- pr dag. Tar vel 15 min å gå fra hotellet til Strøket.
  I april bodde vi v havnen på Best Western hotell, også 3 stjerners. Veldig greit det også.

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig besøk og kommentar:)
  Dette oppholdet så jo bare herlig ut.

  Å få hjem voksne unger er godt!! DAtteren min bor i vestfold med barnebarn.....og de er alt for langt unna...sønnen er her endel.
  Ha en flott helg:)

  SvarSlett
 6. Hvor ser det hyggeligt ud, Elisabeth, og så ligger hotellet dejligt centralt! Jeg har læst om Ibsens hotel i avisen, og det har en sjovt historie. Det var egentlig tre kvinder, der drev hotellet. Dengang var der kun bad på gangen, plystapeter på væggene og billeder af brølende kronhjorte i guldrammer :-)

  Ha' en rigtig god weekend!

  SvarSlett
 7. ser man det ! det var noe annet enn på Wake Up men.. for all del.. vi betalte 650 dkk for dobbeltrom.. splitter nytt hotell.. nede ved det nye Tivoli - hotellet.. som var dobbelt så dyr..

  skal se om jeg kommer meg en tur til Kbh før jul.. mye jeg ikke fikk gjort.. og maaange butikker jeg ikke har vært innom : )

  SvarSlett
 8. Jørgensen er shabby, men det duger når prisen er et poeng. Vi velger å variere. Dessuten har noen av de flotte hotellene ofte tilbud som til og med slår vandrerhjemmene. Jeg gleder meg til et nytt Israels plass, og jeg er helt enig med deg i din beskrivelse av området. Det er utrolig fint. Jeg elsker å rusle nedover Lavendel Stræde, spise på Kultorvet - hele pakka i det området. Hyggelig at du har hatt bruk for noe av det jeg har skrevet om.

  SvarSlett