tirsdag 21. juni 2011

Friskmeldt

Da er jeg tilbake igjen.
Siden lap-top'n min har vært på Pc-klinikken, har det vært stille fra denne kanten. Nå skal pc'n være friskmeldt, og jeg ser fram til videre blogging. Jeg har ikke vært på nettet disse dagene, annet enn sjekket mail på jobb. Har innimellom savna å kikke innom dere bloggere der ute.

Men du verden hva annet jeg har fått gjort i disse dagene!
Hagen har nydt min omsorg og stell. Jeg er i gang med å flytte blomsterbed vekk fra husveggen. Rundt hele huset vårt er det blomsterbed. Disse har vært der siden vi kjøpte huset for 14 år siden. Har fått råd av fagfolk om å ta vekk blomsterbed langs grunnmur, for å unngå fukt.
Staudene vil jeg jo gjerne beholde, derfor har patriarken spadd vekk et stykke av grassplen midt i hagen. På det stykket har vi fylt på jord og kukompost i salig blanding. Oppi dette har jeg planta stauder, et oppstamma tre, 2 buskbom og ei lav rose.(Disse kråkene er ei vindsnurre som ble kjøpt i mai i Mozeldalen i fjor, da jeg var på sykkeltur)

Rundt bedet har vi stukket ned en stiv plastkant i håp om at grasset ikke gror innover i bedet. Ganske så fint syns jeg det har blitt.
Faktisk har jeg lyst til å lage et nytt, tilsvarende et annet sted i hagen. Men det får bli senere.

2 kommentarer:

 1. Dejligt at læse, at din laptop er friskmeldt og virker igen! Og du har udnyttet tiden til havesysler - sådan noget holder jeg meget af. Sikke en smuk figur af de to krager, den får smilet frem :-)

  SvarSlett
 2. Ja, der var du tilbake igjen, Elisabeth. Min pc har litt probler den også, etter mannens fall i trappa i vinter(med min pc i armene) Så i dag får jeg ikke postet innlegget mitt :(
  Men nå ser du kanskje at det å blogge, også gjør til at man mister tiden til andre ting! Så nå fikk du iallefall gjort litt i hagen din.
  Jeg har fått dilla på å sykle, for tiden......
  I kveld er det nattåpent i byen, og jeg måtte visst ta siste innspurten i kveld, sukk...... Nå som det er åpning av Teaterfestival også...

  SvarSlett