onsdag 15. juni 2011

Milepæl

Når jeg kjøpte lap-top'n min for 2 år siden, betalte jeg også for en serviceavtale for pc'n. I løpet av disse 2 åra har jeg ikke benyttet meg av denne. Den har jo funka greit.

Nå er pc'n min "syk", dvs den bruker laaang tid, vifta går i høygear og stadig hopper nettet ut. Dette er et stressmoment når jeg skal blogge.
I dag drar jeg dit jeg kjøpte den, i håp om at serviceavtalen min kan gjøre pc'n min frisk igjen.

Kanskje må den være innlagt en stund? I så fall kan det bli stille en stund herfra.


(Bildet er tatt i Renessansehagen i Piti Palasset, Firenze)I kveld skal vi til avslutningsseremoni for min yngste. 13 års skolegang er ferdig. Hun skal danse, som en del av kulturinnslagene. Gleder meg til å delta på dette, men det er også rart i grunn. En milepæl. Barneårene er historie. Ungdoms- og "voksen"-livet har jo vart en stund for henne, men nå må vi "slippe taket".
Hva vil høsten bringe av videre planer for henne? Kommer hun inn på studiene hun ønsker og flytter hjemmefra, vakre minstejenta vår? Blir det et jobbeår her hjemme? Kanskje blir det kun Patriarken og jeg her huset fra august av? Spørsmålene er mange.
Men i kveld skal vi glede oss sammen med henne, der hun så fin i bunaden tar i mot vitnemål på scenen. Jeg har bestilt bord, så etterpå går vi ut å hygger på restaurant.

4 kommentarer:

 1. Håber snart din PC bliver frisk igen!

  Og god fornøjelse med din datters afslutningsceremoni i aften. Det bliver spændende. Og ja, en milepæl, tiden går så hurtigt. Det gælder om at nyde øjeblikket. Nu! :)

  SvarSlett
 2. Ja, du dette er milepæl i hennes liv, det er sikkert og visst ! Spennende hva fremtiden vil bringe.......

  Håper PC din snart blir frisk, ergelig når sånt skjer.

  Ja, hjem for meg, er faktisk begge stedene, og jeg er glad jeg slipper å måtte velge ett - for det hadde vært et veldig vanskelig valg...hehe

  Ciao

  SvarSlett
 3. Ps, glemte å svare deg på hvor sommer'n blir i år...faktisk på Tjøme - skal bare være litt her først (Bolsena)....

  SvarSlett
 4. God bedring til din computer! Og et stort tillykke (gratulerer) med din datter, der er færdig med sin skole. Måske får vi lov at se hende i bunaden - sådan en er noget helt specielt norsk.

  SvarSlett