torsdag 30. april 2015

Treg


Jeg er treg på bloggfronten for tida. Både å skrive og å lese med/kommentere hos dere andre.

Det er ulike grunner til det, men viktigste er nok mangel på lyst. Hovedhensikten for meg disse fire årene med blogging, har vært at dette skal være et lystprosjekt. For meg.

Når jeg nå kjenner på det motsatte, har jeg faktisk vurdert å gi opp hele blogginga. Men så vet jeg ikke om det er det jeg vil heller? Tiden vil vise.

Treg i forhold til hagearbeid er jeg derimot ikke. Våren gir energi. I år har jeg beisa plantekassene mine sorte. Jeg har også omrokkert og fornyet jordbærplantene, og håper at årets avling vil gi søte resultater. I de tre andre kassene har jeg ikke sådd enda. Ingen hast. Det er faktisk nattefrost fortsatt.

Ellers har jeg tatt en stor hageavgjørelse. En drøm er i ferd med å realiseres. Mer om det senere…


Ha en fin 1. mai helg!

14 kommentarer:

 1. Det er faktisk helt greit å være treg med bloggingen, Elisabeth. Er det ikke lystbetont så trenger man ikke ta den jobben. Jeg tenker ofte på å slutte, det er tross alt ikke et levebrød. Man kan ikke holde på for alltid uansett. Jeg har holdt på i over 5 år nå og får se hvor lenge det varer. Mellom 200 og 300 leser mine små intetsigende glimt hver dag så noen finner det kjekt. Jeg leser og kommenterer også mye mindre enn før og mindre blir det vel fremover når vi går mot bedre tider. Uansett, det er i alle fall både veldig hyggelig å ha blitt "kjent" med deg og å lese blogginnleggene dine.

  Jeg prøver også å få gjort litt i hage, men du vet med hjemmeværende mann slipper jeg ikke så lett til. Alt er gjort mens jeg er på jobb på mest godt og bitte litt vondt. I alle fall er det tiden fremover nå til å glede seg og bare nyte livet og tilværelsen.
  Ønsker dere en herlig helg!

  SvarSlett
 2. Det er flere som gir seg med blogging, og det synes jeg er trist. Håper du får tilbake gnisten igjen :)

  SvarSlett
 3. Det håper jeg virkelig går over=) Jeg gleder meg alltid til å lese bloggen din=) Heldigvis kan jeg snape med deg=) Fin helg =) Vibeke

  SvarSlett
 4. Herleg i hagen!
  Kjekt at du bloggar, men gjer det av lyst og ikkje plikt.

  God langhelg :-)

  SvarSlett
 5. Lysten skal drive, både hagearbeid og blogging.
  Ser at hagelysten er stor og dermed er det bare en ting jeg vil si:
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 6. Blogging går nok i bølger ... frem og tilbake....ser mange jeg begynte å lese i sin tid, har sluttet, og er kun å finne på instagram. Man må jo gjøre hva som passer enn selv. Ser selv at jeg blogger mye mindre enn tidligere, ca 2 innlegg i uka..og noen ganger kanskje bare 1....Alt til sin tid.

  Uansett, det var veldig hyggelig å finne dette innlegg hos deg, og blomsterkassene ble veldig fine i sort !! Passer mot husets fasade farge tenker jeg :)

  Koselig å drive på i hagen, litt sånn balsam for sjelen, og tankene flyter avgårde mens man pusler rundt eller luker - som er vel det jeg syns jeg gjør oftest i min hage haha

  Nyt dagen, og ønsker deg fine hagedager, klem fra Helen :)

  SvarSlett
 7. Det ha vert inspirerende å følge bloggen din.
  Di plantekassene var smarte, har dere laget dem selv og hvilken størrelse er det på dem?
  Kunne tenkt meg sånne..
  Hilsen Solveig
  Holsen So

  SvarSlett
 8. Koseleg å sjå deg.
  Nydelege bilde, det blir nok vakkert i hagen etterkvart tenkjer eg.
  Når det gjeld blogging så er det svært tidkrevande og ikkje alltid så lett å finne tema å blogge om, så tanken om å slutte har eg og av og til.
  Gjer det du synest er rett for deg !

  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 9. Så flott med et blogginnlegg igjen, og dessuten en hyggelig kommentar på min blogg. Takk.
  Klart at man føler det som et press av og til, men det er jo gøy også!
  Nydelige blomster og bilder!
  Og din blogg har vært enkel - med flotte bilder og herlige ord. Derfor håper jeg at du ikke vil gi deg helt.
  En god og fargesprakende helg ønskes deg av Tove.

  SvarSlett
 10. Fint å kikke innom bloggen din igjen! Flotte bilder fra hagen.
  Jeg har hatt en litt lengre bloggpause (både når det gjelder å blogge selv og lese blogger), men fikk plutselig lyst til å blogge igjen. Fint å være tilbake. Enig med deg; blogging skal være lystbetont.
  Ønsker deg en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 11. Det viktigste er glede i å gjøre :-)))
  Jeg har tenkt på en blogg pause er å ta fantastisk hvis ønsket eksistere... og kommer tilbake med fornoyd glede... Jeg tror for meg, vil jeg fortsette å lære norske språk, og det er fantastisk i blogglandia, jeg kan lese og skrive og høre fra Norge og lære mye om livet generelt i Norge.
  Tusen takk blogglandiavenner!!! Tusen takk Elisabeth, ta en pause når du trenger det og komm tilbake... menger venter på deg. Stor klem fra Viola - Kos deg meg hyggelig hagearbeid - her til meg blomstren tulpianer så fantastisk og tusenfryd... jeg liker :-))

  SvarSlett
 12. Det er deilig å kunne komme i gang litt i hagen.

  SvarSlett
 13. Beautiful flowers!!! You certainly have "green fingers"!!!

  SvarSlett
 14. Det er lov til å ta den tiden man trenger.
  Ønsker deg en fin vår. :)

  SvarSlett