onsdag 7. januar 2015

Ned i havet


I søndre Vestfold, ytterst i Langesundsfjorden, ligger endemorenen Mølen. Mølen er som en stor strand av rullestein. Å gå tur her er flott til alle årstider. - Det å vandre langs vannkanten, høre bølgene slår mot land, og drar med seg rullestein ut igjen. Eller er du fugleinteressert er stedet et eldorado på våren for observasjoner av mange sjeldne arter. 
Spesielt flott er det omkring jul-/nyttårstider, å se at sola går ned i havet. Tiden like før og like etter sola går kan man være vitne til et fantastisk skifte i lys, skygger og fargespill i hav, himmel og rullestein.
Aleine var vi ikke denne første januarsøndagen i 2015. Folk med og uten proft fotoutstyr vil gjerne være vitne til den flotte "forestillingen".


9 kommentarer:

 1. Hvor er det smukke billeder, du har taget, Elisabeth - lyset er fantastisk, og det er så flot med de afrundede sten. Jeg tror ikke, vi har strande her, der ser sådan ud.

  SvarSlett
 2. Det er så fint på MØLEN med alle rullesteinene der.
  Flott soloppvisning du har fanget her.

  SvarSlett
 3. Skjønner godt dere ikke var alene så flott som det ser ut. Jeg har vært i nærheten en gang Mannen viste meg sitt barndomsparadis. De hadde hytte ved Rognsstranda, rett på svabergene.

  SvarSlett
 4. Så koselig=) Jeg elsker sjøen, og skulle gjerne bodd helt nede ved den… får vel nøye meg med å kjøre noen minutter=) Skjønner godt at du har lyst på drivhus, Elisabeth=) Jeg elsker mitt drivhus, men jeg driver jo ikke frem all verden med planter, så jeg synes det er lite stress. Vi liker å reise, og i fjor var vi borte i tre uker. Selvvanning, og selvåpner til viduet gjør susen. Samt snille venner og naboer som tar en titt innom en gang i blandt. Så så langt har mer eller mindre alt overlevd. I år stod det vel tre tomatplanter, en miniagurk, en chilliplante og pasjonsblomsten i drivhuset mens vi var borte. Det gikk helt fint=) Blir spennende å høre hva du bestemmer deg for=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Vakre fotografier!
  Jeg har vært der i båt en gang,om sommeren. Den gangen var været også nydelig. Vakkert!

  SvarSlett
 6. Så fine bilder! Skulle gjerne opplevd ein slik solnedgang, ja. Hos oss er det alltid eit fjell i vegen...

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder! Der har jeg aldri vært, har bare hørt om stedet.

  God kveld i sør!

  SvarSlett
 8. Fantastsk flotte bilde !
  Det ser ut som eit fint sted å nyte naturen.
  Ikkje rart det er populært.

  Fann bloggen din på IG hos Vigdis @vschnell47 ;)

  Helsing Anne-Mari

  SvarSlett