fredag 14. november 2014

Et hus med utsiktForestill deg at du hadde denne utsikten når du kastet et blikk ut av stuevinduet ditt. Hadde du hatt noe i mot det?

Sjøl tror jeg at jeg hadde blitt sittende pal foran vinduet å glo. Det er jo så vakkert der!

For meg er dette kjente og kjære omgivelser. Utsikten vender nemlig mot mine hjemtrakter i fødebyen min. - Byen jeg flyttet fra da jeg var tjue.


Heldig er jeg som innimellom blir invitert tilbake til lunsj i slike inspirerende og fargerike omgivelser.

Når tre barndomsvenninner samles denne gang, sto samlig av naturmaterialer, laging av mosekuler (store som fotballer), strikking og hygge på programmet. Det er jo bare til å bli godt humør av :)

12 kommentarer:

 1. Heldige dig - sikke et dejligt sted at komme på besøg, og hvor du kan nyde synet af barndomens land. Rigtig god weekend til jer begge.

  SvarSlett
 2. Så koselig=) Hyggelig med kjente og kjære omgivelser. Hvordan har dere det? Håper alt er fint, og at dere får ei superfin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Nydelig utsikt og skjønner godt at du koser deg med barndomsveninner i sånne omgivelser.

  God helg!

  SvarSlett
 4. Veldig kjekt med slike samlingar på gamle trakter!
  Nydeleg utsikt ja!

  God helg :-)

  SvarSlett
 5. Flott utsikt!
  Hadde samme selv, der vi bodde før vi flytta hit. Man trenger ikke tv når man har slik flott utsikt, vettu.
  Da har jeg ordnet dagen vi avtalte, fri. Jeg tenkte det kanskje passet å være her hos meg, denne gangen? En god lunch, masse kaffe, og strikkings.......
  Ps: armstrikkeskjerfet er godt og mykt å ha på. Ikke mye baling å lage heller, det går unna i en fei. En kunde på Strikkecafeen laget sin ferdig da jeg gikk rundt og demonstrerte.
  God helg........selv er jeg strax på vei til jobb.

  SvarSlett
  Svar
  1. God morgen Sylvia.
   Såå koselig med lunsj-invitasjon. Ja takk, jeg kommer gjerne. Ha en finfin jobbelørdag, kjære du.

   Slett
 6. Åå ja jeg kunne venne meg fort til den utsikten, nydelig.
  God helg Elisabeth.

  SvarSlett
 7. Endelig kom det nytt innlegg fra deg! Så bra! Jeg er veldig oppslukt av utsikter, og denne var nydelig. Og den samme utsikten forandrer seg gjennom året og gjennom dagen. Spesielt utsikten fra hytta på fjellet er flott, men også det spesielle lyset i Åsgårdstrand er vakkert.
  Du tar fine bilder! Fortsatt god søndag ønskes av Tove

  SvarSlett
 8. Nydelig utsikt!

  God søndag!

  SvarSlett
 9. Vakker utsikt og fantastiske minne om barndom og ungdom. Det er så hyggelig at du kan være nå igjen. Da jeg flyttet hjemmefra var jeg 22 år. Det er heldig det ikke er langt unna og jeg kan spasere ofte. Det er mot Pillnitz i Dresden - på den andre siden av elven. Hvis dere besøker oss, når jeg kan vise deg minst Pillnitz. Ha en fin søndag fortsatt. Stor klem til deg.

  SvarSlett
 10. Wow! Så utrolig flott! Det er i alle fall en fotografs drøm, dette landskapet. Flotte bilder, Elisabeth :-) Perfekte omgivelser for en hyggelig lunsj.

  SvarSlett