lørdag 16. august 2014

Augustmood


I Miacasa går augusthagen i rødlilla nyanser. I tillegg til masse gult. Det er friskt. Kan du forstå deg på hvorfor mange hageinteresserte har aversjon mot gule blomster?


Hagelivet i august er roligere. Mer laid-back. Stearinlysene syns igjen om kveldene, for pluselig ble det en høstlig pust på det hele. Passer meg fint. Jeg liker at hagesesongen veksler i tempo. Og opplevelse.
Kommende to uker må Miacasahagen passe seg selv.  Nesten. "Loppetuss" - minstejenta - er vaktmester og gartner - mens vi to eldste futter nordovestover. Igjen.

12 kommentarer:

 1. Du jeg er heller ikke overbegeistret for de gule blomstene, men den første løvetannen på våren varmer hjertet. Ja nå er det så absolutt en annen type luft som også tar med seg fuktighet på kvelden og morgenen. Noe deilig med det også er det jo.

  God tur vordvestover og god ferie.

  SvarSlett
 2. Den Hagen din Elisabeth, den er så nydelig!
  Kan tenke meg den er like flott nå på høsten. Jeg så den jo på våren, da den nesten tok pusten fra meg.
  Gule blomster er fint, synes jeg. Liker blomster i alle farger, jeg. Men så er jeg ikke redd for farger.
  Det ER en annen temperatur nå, så høsten er definitivt kommet. Men vi har noen fine uker foran oss, med varierende vær, som vi bare må ta imot.
  Håper dere får to herlige uker på Vestlandet.

  SvarSlett
 3. Vi har en stor rosebusk i Italia, og den har gule blomster ! Og jeg elsker den !
  Gule solsikker, hva er vel flottere og morsommere enn de blomstene....så nei, jeg har ikke noe imot gule blomster i hagen.

  Hagen din er utrolig flott, med sitt store mangfold av blomster og ikke minst farger !


  god tur nordogvestover :)))

  SvarSlett
 4. Dejlige billeder fra din smukke augusthave! Jeg holder også af, at havesæsonen veksler i tempo.
  Ha' en rigtig god ferie på Vestlandet!

  SvarSlett
 5. Vakre bilder fra hagen din! Ja, det er greit at tempoet veksler i hagen, men akkurat nå skjer det alt for mye på en gang her...

  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 6. Det nytter ikke protestere, luften varsler høst. Jeg synes den har gjort det siden 29.juli, små hint innimellom, stadig mer og påtrengende. Så starter ungene på skolen igjen. Da er det bare å gi seg over.

  God reise!

  SvarSlett
 7. Så flotte blomsterbilder, Elisabeth=) Jeg synes hagen skal ha mange farger, og liker de gule bedre og bedre. Håper dere får en fin tur=) Vibeke

  SvarSlett
 8. For en deilig hage ��

  SvarSlett
 9. Fantastisk flora!! kjenner jeg blir glad når jeg ser slike bilder, men august betyr litt på hell, og med det følger nok litt vemod å. Digga det siste bildet med det gresset, skikkelig dekorativt, og da å med tanke på gresset!

  Nok vært litt bloggtørr her i sommer å, tid ved tastaturet har vært underprioritert, men med de mørkere kveldene nå kommer det vel sigende :-)

  Fortsatt god helg Elisabeth.

  SvarSlett
 10. Hei! Vakre bilder fra hagen din. Jeg synes gult varmer så bra. God tur! Anne

  SvarSlett
 11. Nydelig! Absolutt haust i lufta.
  Nyt tida framover :-D

  SvarSlett
 12. Vakre blomster i ulike farger gjør godt! Har du tenkt over at gule blomster ofte tar all oppmerksomhet fra de andre blomstene? Spesielt kanskje de blå. Hilsen Tove

  SvarSlett