onsdag 18. juni 2014

Todelt

Jada, der var sommerferien 2014 skutt i gang. 
I år har vi delt den i to. Del 1 starter i morgen allerede, del 2 fra midten av august. Litt spent på åssen dette faller ut. Vanligvis tar vi 3 uker sammenhengende. 

Planer for ferien har vi også. Gryotta i morgen sitter vi på flyet til Barcelona. I fem heile dagar skal storbyen utforskes, og et 50 årslag skal feires. Siden ingen av oss har vært der før, er vi spente. Gode sko, kamera og badetøy er pakket. En dukkert i Middelhavet virker fristende. Likeså tapas og kald cava på en fortauscafe' i gamlebyen. Og den berømte katedralen bør vel vies oppmerksomhet. Og Picassomuseet... Lista er lang. 

Utrolig hvordan fotball fenger folket om dagen forresten.  Her i huset er det kun meg som ikke er fotballfrelst. Resten av gjengen storkoser seg foran skjermen fra ettermiddagen og seint utover kveldene. 


Jeg? Nyter isteden peonene og de andre skjønnhetene i hagen. Hagerusling på kveldstid i Miacasa er fint. Fotballen får andre ta seg av. Følger du med på VM forresten? 

Dette innlegget blogger jeg via I-pad'n. Har lite erfaring med det, men vil prøve det ut. 

Vel, jeg får pakke ferdig kofferten. Tudeloo!

10 kommentarer:

 1. Jeg bruker kun iPad til alt og er kjempefornøyd. Enig med deg, bedre å beundre peoner enn fotball. Heldigvis er ikke Mannen heller videre interessert. God tur til Barcelona. Håper vi får bli med....

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjekk bildet, Ingrid. Ser du bak peonen er rosa "Leonardo da Vinci" full av knopper. Innkjøpt etter anbefaling fra deg. Den er vakker :)

   Slett
 2. Jeg blogger kun fra Ipaden, og det går ganske greit, synes jeg.
  Ikke fotball her i gården, heldigvis.
  Barcelona er en av mine favoritter, og det er bare god mat der, gled deg. Har planlagt ny tur dit hvert år, men så kommer det alltid noe i veien :(
  Gleder meg til reisebrev. God tur, Elisabeth.

  SvarSlett
 3. Barcelona er en flott by! Fantastisk mye å se - og oppleve. Spennende arkitektur (alle de berømte bygningene tegnet av Gaudi, La Familia Sagrada er fantastisk selv om den fremdeles er under bygging...) Sist vi var der tok vi turistbusser på omvisning, da fikk vi sett mye på kort tid...Anbefaler også Musikkpalasset, det er utrolig flott. Rusle rundt i gatene, nyte tapas og god drikke...åååå, nå fikk jeg lyst til å reise tilbake! Ønsker dere en flott ferie og fine dager i Barcelona!

  SvarSlett
 4. Det lyder dejligt med ferie i Barcelona - rigtig god tur! Jeg håber, du fortæller lidt, når I kommer hjem. Vi har desværre aldrig været i Barcelona, men det skulle jo være en fascinerende by, som folk vender tilbage til igen og igen.
  Jeg ser lige som dig heller ikke VM i foldbold :-)

  SvarSlett
 5. Lyder deilig med ferie i Barcelona, nyt den :)

  Null fotball her i gården, heldigvis :)
  Pakk pent.
  Mormorklem :)

  SvarSlett
 6. Innlegget ble fint, eneste forskjell jeg kan se, bildet ditt legger seg liksom helt til venstre, istedenfor midten....men, det spiller vel ingen rolle?

  Niks, ikke no' VM her i Villa'n, og takk og lov for det !

  Derimot mye lesing om dagen, noeg jeg gjør hver sommer, elsker en god bok !! .. kveldstid, med noe godt i glasset mens min kjære vanner histen og pisten....

  Ønsker deg en riktig god tur til fine Barecelona, mange år siden jeg var der nå, men husker jeg likte (stor)byen !

  Husk å stikk innom mat markedet, blir liksom aldri det samme og da stikke innom mathallen i Oslo, igjen...dessverre.....


  SvarSlett
 7. Ps, SEND OSS POSTKORT !!!

  SvarSlett
 8. Ha en riktig god tur! Det blir sikkert en flott opplevelse.

  Fotball? Spilte selv i mange år, men er ikke videre interessert nå lenger.
  Blomster er mye bedre å hvike øynene på.

  SvarSlett
 9. Jeg henger meg på og ønsker god tur til Barcelona. Håper været blir bra, slik at det også blir et bad. Min mann og jeg kom hjem fra Roskilde i Danmark i dag. Det var litt kjølig og regnbyger også der, men en flott tur. Nå har jeg mye å fortelle på bloggen. Vi har danset gammeldans på Fredriksborg slott, på båten og på torget i Roskilde, alt i vakre bunader. Du må se på bloggen når du får tid, det første innlegget kommer nok i kveld. Men nyt dagene! Hilsen fra Tove

  SvarSlett