fredag 15. februar 2013

Blå blomstInspirert og oppglødd av bloggen Moseplassen tok jeg en snarkikk gjennom fjorårets blomsterbilder fra hagen. Moseplassens Anne har i disse dager nemlig en uformell konkurranse i blomsterbilder, som har som mål å spre hageglede og inspirasjon. I dag er det BLÅ blomster som skal presenteres.Blå blomst = symbol på selve romantikken. Jeg blei sittende å drømme meg vekk i en laaang blomsterbildestrøm på Mac´n. Er det mulig å ta så mange closeups og variasjoner av samme blomsten liksom? Ser jeg burde rydda opp i billedarkivet mitt.
Gurimalla som jeg gleder meg til at den nyetablerte hagen vår skal våkne til liv i månedene framover.

Blomsten jeg har valgt ut i Moseplassens konkurranse, er en Hornviol. Eller Viola Cornuta om du vil. Sommerblomstenes blå svar på "flittige lise". Som overøser deg med et vell av blomster, og den deiligste duft. Bare du er flittig med kniping av visne blomsterhoder og ikke sovner vekk fra vannekanna.

Riktignok har jeg billedredigert og rocka det opp "en smule". Dette som et resultat av min eksprimentering med Instagram. Har du lyst til å besøke meg der, har jeg nicket Ordovergrind der også.

Lengter du mot vår?

14 kommentarer:

 1. Så stilig blomsterbildet :)
  Du er kreativ på bildefronten også !

  Jepp, følger deg på instagram, og blir stadig imponert over dine flotte bilder, særlig fra når du er ute på tur :)

  Kos dere i Oslo, god helg - klem fra Helen :)

  SvarSlett
 2. Ja, Anne på Moseplassen fikk oss raskt ut av vinterdvalen, og det er jo snart vår nå! Violen er en av de første plantene vi kan sette ut, og de tåler ganske mye kulde! En flott kandidat!
  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Romantisk/rocka hornfiol...
  Lekkert var det i alle fall! Ja, virkelig flott at Anne inspirerer oss til fargefest i hele februar.

  SvarSlett
 4. Stilig bilde=) Jaaaaa, jeg venter og venter på vår... og nå er den ikke så langt unna! God helg til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 5. Så deilig bilde av en fin blomst. Gleder meg til vår, men jeg er av den typen som sovner ved vannkanna, så jeg må skjerpe meg så jeg også kan få noen fine blomster å ta bilde av :))
  Ha en fin fin fredagskveld.
  Klem

  SvarSlett
 6. Hei. Morsomt med en rocka Hornviol:) Den ble tøff! Og JAAA, jeg lengter noe aldeles voldsomt etter våren.. Men snart...

  SvarSlett
 7. koselig at du liker konkurransen, og det er jo ingen sak å arrangere når det strømmer på med så mange flotte bidrag!

  SvarSlett
 8. Fant deg plutselig! Likte det jeg så og har defor lagt deg til i "blogger jeg følger". så tenkte jeg å finne deg på instagram så snart jeg får det til;)
  Fin og koselig blogg! En å hvile litt i...

  SvarSlett
 9. Ja, jeg længes efter foråret - og når jeg ser dine smukke hornvioler endnu mere! Ønsker dig en rigtig god weekend.

  SvarSlett
 10. Deilig Viola blømster.

  Hilsen til deg.

  SvarSlett
 11. De siste par dagene har vårfornemmelsen kommet snikende. Det skyldes først og fremst innlegg som dette. :-) Men det skal sies at det er null grader og slapseføre, så litt vår ute er det. Men jeg er ikke ferdig med vinteren jeg, da. Har ikke fått gått nok på ski.

  SvarSlett
 12. Jeg lurte på hva i all verden du hadde skaffet deg her... Ta en stikling til våren, er du snill, den der finner jeg ikke på noe gartneri ;-)

  SvarSlett
 13. I love flowers...the picture is so beautiful.
  I keep looking at the daffodils in my back garden...they are almost opening now, just a couple of days and they will be in bloom!!!

  SvarSlett
 14. A fascinatіng discusѕion iѕ definitely worth сomment.
  Τhеre's no doubt that that you need to publish more on this subject matter, it may not be a taboo subject but generally people do not speak about such issues. To the next! Cheers!!

  Feel free to surf to my web blog; homeopatias.org

  SvarSlett