fredag 9. november 2012

Uflaks sa Severin-suveren...

Så befinner jeg meg altså i den danske hovedstaden. Skikkelig turist. Med Nikon rundt halsen , på jakt etter nye motiver og "shots". Løfter man blikket, er det mye å oppdage for en fotointeressert med blikk for detaljer.
Resultatet av uoppmersomhet hvor beina skal plasseres, men med desto større fokus på perspektiv og kamerainnstilling, endte jeg på trynet i Christiansborgs borggård! Jeg så jo ikke den betongsperra. Klask i bakken. Blodet rant! Er'e mulig liksom?

Med fortsettelse videre inn i det danske Folketinget, der verdens søteste mennesker ydte førstehjelp og førsteklasses service.

Resultat forslått kne og forstuet lillefinger. Uflaks! Ha ha...

Intet dumt plaster jeg fikk på såret en stund etterpå, med dansk "frokost" på "det lille apotek". (Sjekk bildene)
Så nu går alt så meget bedre.


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Kun det beste plaster er godt nok....

  SvarSlett
 2. Velkommen til Danmark - men uha, det var da frygteligt, at du faldt, og blodet flød! Godt at du fik førstehjælp i Folketinget og et plaster på såret i Det lille apotek! Jeg håber, du er frisk nok til vores møde i morgen.

  SvarSlett
 3. Stakkels dig, jeg faldt også i dag men her flød blodet heldigvis ikke. God bedring og et lille blogtræf bliver det også til. Hils madame og god københavnertur :-)

  SvarSlett
 4. Ta en skål for meg også da, - jenter. Og hygg dere gevaldig!

  SvarSlett
 5. Isj, så kjedelig, men bra du er på beina igjen. Dansk frokost er fantastisk=) Kos dere videre=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Ja, ikke sant det er MYE fint å se i "høyden" - titt opp, så finner man brått fine detaljer på husbygg. Jeg å gjør det mye, men har tilgode å "tryne"...ennå... uffameg, det var da uheldig :(

  Men, jeg likte "plasterpå såret frokosten din" - hehehehehe
  Kun det best er godt nok - får en ivrig hobbyfotograf på tur :)

  See you soon !

  Sender deg mail idag - ha en fortreffelig søndag, dog det frister lite å gå ut her idag, så grått og trist ute, men ikke noe regn, så egentlig ingen unnskyldning?

  SvarSlett
 7. Ja, ja, det er ikke alltid like lett når man lar seg fascinere av det høyt oppe, å legge merke til det der nede. Gjelder i alle livets tilskikkelser, tror jeg.
  Kos deg med god "frokost".
  Mormorklem

  SvarSlett