torsdag 25. oktober 2012

Belyst blodlønn

I hagen har vi ei blodlønn. Den er flott.
Slike trær kan bli uhorvelig svære, hvis de får anledning. Det får den ikke anledning til i vår hage. Treet har vi stammet opp. Omkring krona har vi beskjært greiner ved flere anledninger.

I sommer gravde vi ned elektisk kabel og monterte belysning. Under blodlønna. En "up-light" som ligger i flukt med grassmatta. Slik at den ikke blir i veien for gressklipperen.

Lys gir en spennende effekt i hagen. Slik så treet ut klokka 7.05 i morres.

Ved inngangspartiet har vi gravd ned store plastbøtter langs husmuren. Oppi disse bøttene har vi plantet prydgress. I mellom prydgresset og kulesteinene har vi montert belysning.
Det er jo kjekt å se hvor man setter beina, når man er på vei mot inngangsdøra. Og morsomt å se vindens bevegelser i gresset, opp mot den hvite muren.
Bildene tok jeg i morres, på vei til postkassa.Krukkene på trappa er pyntet, etter inspirasjon fra hyggelig helg på Finnskogen.
Velkommen til oss!

4 kommentarer:

 1. Belysning gjør underverker. Fikk lyst på mer lys ute nå. Så utrolig fine krukker du har laget=) De var kjempefine. Vibeke=)

  SvarSlett
 2. Hvor ser det fint ud med belysningen i jeres have. Det er en rigtig god idé at oplyse træet nedefra og med lyset langs med muren. Her hos os er der ingen vejbelysning, så her er virkelig mørkt, når det er overskyet. Ha' en dejlig aften!

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott det er hos deg! Kjempegod blogg, har lest igjennom noen sider her kan du si;o) Vinterhagen er utrolig stilig og praktisk. Ha en riktig god kveld! Klem.

  SvarSlett
 4. Nei, sååå koselig du har det rundt huset nå, Elisabeth! Skikkelig flott!

  SvarSlett