onsdag 15. august 2012

En reise

Hos Anne, med den fantastiske fotobloggen "Med kamera på tur", leser jeg dette sitatet:

"En reise er kanskje det eneste du kan kjøpe, som gjør deg rikere.

- opplevelser som blir til evigvarende minner, en investering i så mangt".


Å ha muligheten til å dra avgårde hele familien er stort. Med voksne barn er det en utfordring å finne et tidspunkt som passer for alle.
Av alle inntrykkene denne uka i New York, er nok dette det som sitter fremt i pannebrasken min. Dette at vi har hatt god tid. Sammen. Oss fem.

Tid til å snakke. Til å mimre. Til å humre. Til å erte. Til å lytte. Til å oppdage nye sider ved hverandre. Til å kjenne på gamle ergrelser. Til å gapskratte. Til å diskutere. Til å være.

Det er fint å la seg guide av bereiste, voksne barn, som vet å ta seg fram på ukjent grunn. Det er fint å erfare på at rollene er snudd om, på noen måter. Mens andre ting er som det pleier.

Sammen fikk vi et lite innblikk i New York, med hele sin kompleksitet og fargerike lapskaus. New York er blitt et verdifullt familieminne.

7 kommentarer:

 1. Jeg var en tur i London i fjor med begge de voksne døtrene og stod igjen med samme erfaring som deg. Noen ganger savner jeg de små jentene, men utrolig godt med flotte voksne døtre også. Og en hel uke i New York sammen høres forlokkende ut.

  Ha en strålende dag.

  SvarSlett
 2. Det må være en oplevelse for livet at besøge New York med jeres vokse børn. Glæder mig til at læse mere om dine oplevelser!

  SvarSlett
 3. Ja, sånn hadde vi det også, for over 3 år siden. Vi reiste hele familien samlet, som en konfirmasjonstur til sønnen. Og vi snakker fremdeles om den flotte turen vi hadde.
  Nå flytter sønnen ut om 3 dager.......og jeg er så glad for at vi hadde denne turen.
  Gleder meg til å høre om deres tur....

  SvarSlett
 4. Så flott at dere fikk dette til !
  Hele lille kjernefamilien på TUR SAMMEN.
  Dette blir fine minner, Elisabeth, for alle.

  Flotte disse bildene du her har tatt, dog jeg har jo smugtitta på de før, jeg via instagram, ja til dere som ikke vet det alt:

  Elisabeth er på instagram og legger ut nydelige bilder, ta en titt under "ordovergrind" - spent på neste innlegget ditt....til da, sier jeg bare ciao fra ett veldig, veldig varmt Italia liv.........:)

  SvarSlett
 5. Jeg ble helt rørt av å lese dette..så fint at dere har hatt fin tur. Sammen.
  :-) Rørt klem herfra

  SvarSlett
 6. Nydelig. Jeg blir så glad over mennesker som har tid, sammen.
  Mormorklem på en fredag.

  SvarSlett
 7. No blei æ åsså rørt her !!
  takk for turen og takk for at du deler !!
  klæm fra mæ

  SvarSlett