lørdag 7. juli 2012

Sibir

Helgefri. Enda to jobbeuker, før vår feirestart. Øsregn. Og utsikter til enda mer øsregn.

Det ustabile været siste ukene, med veksling mellom sol og regn, har vært glimrende for vår nyanlagte hage. Veksten har virkelig skutt fart. Så jeg klager ikke. På været.

I går kveld spredte jeg ut granulert hønsegjødsel sånn omtrent over "hele fjøla", i håp om å gi enda mer næring til busker, blomster, hekk og grass. Sibirvalmuene folder seg ut i den deiligste farger, og belønner meg for strevet.


Patriarkens "prosjekt platting" er i avslutningsfasen. Flinke mannen gir utrykk for at han liker å svinge både hammer og sag. Eller noe sånt...

Om det blir danseplass og "kramgoda låtar" her en varm sommerkveld, skal du ikke se bort i fra. Hjertelig velkommen skal du i så fall være!11 kommentarer:

 1. Din sibiriske valmue er vel nok smuk! Ja, regnen er nemlig rigtig god for vores haver, og alt står så flot i øjeblikket. Sikke en dejlig træterrasse I får! Vores terrasse trænger til at blive lagt om, og jeg kunne tænke mig en som jeres.
  Ha' en rigtig god weekend, Elisabeth!

  SvarSlett
 2. Ja, regnet har det, gjør det og skal fortsatt gjøre! MEN jeg koser meg uansett vær - je ær heme! : ))

  Så spennende med prosjektene deres, blir sikkert fint! : )

  Skal dere ut å reise i ferien? Vi skal den ene uka i Paleochora med jentene, ellers så blir det hytta og hjemme. T er fortsatt i Kina, kommer hjem den 27. juli.

  Nyt dagene min venn! Klem til deg

  (har svart deg i min blogg ang spm om redigering)

  SvarSlett
 3. Å så fin valmue og bilde .
  En må ha litt prosjekt på gang og dette blir veldig fint.

  God helg , Marit.

  SvarSlett
 4. Så flinke dere har vært! Nå kan dere ha festival i hagen. FerieFestival ;-)
  Når det regner blir alt fint og rent og grønt. Kanskje det regner fra seg tl du skal på ferie?
  Ha veldig fin helg!

  SvarSlett
 5. Og så kan du være glad for at du ikke har ferie når det øser ned! Har enda 3 uker å jobbe før ferie.. det er så lenge, men holder ut=) Så fin platten blir, og hagen i bakgrunnen ser superkoselig ut=) Fortsatt fin helg til dere=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Varme sommerkvelder på terrassen får jeg inderlig håpe dere får mange av..... Og snart kommer ferien for deg også, gled deg, det er deilig!

  SvarSlett
 7. Ja, været passer perfekt til hager under arbeid !
  Vi har i disse dager fått sådd ny plen, den som ble ødelagt under all arbeid her med skifer/brostein osv osv...... skulle bare ønske den vokste like fort opp som ugress!!

  Men, personlig skulle jeg nok gjerne hatt litt mer varme og sol - det hører liksom sommer'n til....men, vi snur snuten nedover alt tirsdag morgen, ferge fra Larvik og tilbake til Italia. Så da blir det sommer og sol på meg, igjen, hurra :)

  Dog, det går litt fort unna, har ennå ikke rukket å bli ferdig på bloggen med innlegg fra forrige tur....hehehehe....

  Kooos deg i helgen, og vi har hatt en hyggelig lunsj med broren min og familie. Minste jenta ville helst sove over her....heheh....men, det skal de gjøre i august, når tante er tilbake igjen, sa jeg :)

  SvarSlett
 8. Danseplass mellom vakre blomster må da være noe av det flotteste som finnes.
  Det skrider fremover ser jeg. Og så vakker en valmue.
  Gled deg over det vakre :-)
  Ha en god søndag
  Mormor

  SvarSlett
 9. What a beautiful flower!!
  We are also having the same kind of weather...sun and rain, but mostly rain the past few days!! At least it is good for the gardens!

  SvarSlett
 10. En variert og artig blogg :)

  SvarSlett
 11. Den valmuen var nydelig!
  Ønsker dere en feiende flott dansesommer. ;)

  SvarSlett