torsdag 31. mai 2012

Hagevenn
Vi har fått en ny venn her i huset. Eller rettere sagt hagevenn. Nemlig naboens trekvart år gamle hunpus. En tigerstripete, bløt, søt sak. Som kommer smygende, med halen til værs, så fort vi oppholder oss utendørs. Som hopper gjerne opp i fanget, for å få en klapp og en klø.

Siden patriarken er allergisk mot katter, er det uaktuelt med slike dyr i hus. Men så utrolig koselig det er å låneklappe katta til nabo'n, sånn en stille formiddagsstund. Eller mjauende selskap mens jeg luker ugress blandt reddikene mine.

8 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt lille pus - godt at du kan låne naboens kat og klappe den, når I nu ikke selv kan have kat. Jeg har lige været i haven med min egen lille haveven :-)
  Håber du har en fin dag!

  SvarSlett
 2. Nydelige pusen. Fint at du har lånekatt når Patriarken er allergisk.
  Det er utrolig godt å sitte med pus i fanget.
  Kjekk hagevenn.
  Nyt dagen og livet.
  Mormor.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den vil nok gjerne følge med på utviklingen av din nydelig hage, serru :)
   Jeg er også allergisk mot katter, og det noe så innmari....så ikke noe klapping på meg :((((

   Ja, du hadde likt den utstillingen i Viterbo, og i slike flotte, gamle omgivelser. Når jeg drar tilbake til Bolsena, rekker jeg antagelig hortensia festivalen, tror du jeg gleder meg eller?!?!
   Aahh, så den ifjor og er bare såååå nydelig !!!

   Elsker alt av hager, blomster, utstilling av nevnte...det er så vakkert og flott å se på !

   Drømmen er å gå på Chelsea garden show utenfor London neste år, i mai...og det er jubileum neste år.
   Så får vi se om jeg får det til, min kjære har alt sagt, ja...
   Men, vi vet jo aldri helt hvor vi på hvilken tid....hahaha

   Imorgen fredag, hurra og 1 juni !!!

   Slett
 3. Two cats belonging to one of my neighbours come in to my garden every day. I don't really mind, but I am also allergic to cats (and dogs) so I just watch them from the kitchen window. Because of the cats I hardly ever see any birds in the garden now, and of course I realised that as long as the cats come round every day the birds (sensibly!) stay away! Actually I prefer to see the birds because they can eat all the lovely red berries from bushes at the bottom of my garden...then I know they are getting fed!

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke noe videre glad i katter og irriterer meg over naboene sine som kommer og gjør sine ting i våre bed i hagen....

  SvarSlett
 5. @Anonym: We have two cats in our garden, - and lots of birds.

  Det kan være fint å dele naboens katt på den måten, særlig når man ikke kan ha en selv. Katter går sine egne villsomme veier uansett. Vår nabokatt har drevet det mye lenger. Den har rett og slett flyttet inn. Sammen med vår katt, bor den her. De bruker felles katteluke i kjellervinduet, og sånn er det bare. Det begynte med at vi passet den en helg, - og vips så bodde den her. Eieren har gitt uttrykk for at hun er like glad, og at hun ikke har tid til den. Nå lurer vi på hva vi skal gjøre 1. juli. Da flytter vi på hytta i en måned, og vår egen pus blir med. Vi tror vi kommer til å spørre naboen om vi kan få ta med hennes også. Han er gammel og ikke helt i form, og jeg orker ikke tanken på at han skal være i byen alene når hun drar på ferie og er opptatt med sitt. Han kan selvfølgelig gå ut og inn hos oss, og mat skal vi nok sørge for at han finner på kjøkkenet, - men likkavæl.

  SvarSlett
 6. Que lindo gatito, Un placer conocer tu blog. Bendiciones

  SvarSlett
 7. Så søt den er. :D Jeg er også allergisk mot katter, men ikke alle. De som er langhårete pleier det å gå bra med.

  SvarSlett