torsdag 5. januar 2012

Fotolek

Min nye leksak Nikon er med overalt. Jeg knipser i vei. Koser meg. Det meste blir slettet, men noe blir lagret.I dag lot jeg meg friste i blomsterbutikken. Knasende sprø tulipaner. Kjenner du lyden av dem? Deilig å sette i vasen, når jula er rydda ut av huset. Bærer bud om vår.


13 kommentarer:

 1. Nydelige bilder..jeg lurer å nytt kamera..men det kjennes litt som å bytte ut en gammel, god venn med en som er mer stilig..
  I midten av februar kjøper jeg tulipaner til meg selv en gang i uka..bare for å minne meg på at våren finnes. Nå har du minnet meg på det også ;-)

  SvarSlett
 2. Tulipaner er flotte og rigtige forårsbebudere. Dejlige billeder og øvelse gør jo mester! :) Selv har jeg netop købt hyacinter, store fede løg som snart vil blomstre. Det er også en lille bid af foråret. Men først januar!

  God aften til dig. KLem.

  SvarSlett
 3. Se der, ja - flotte nærbilder av skjønne tulipaner ! Ja, jeg kan "høre" lyden av de..herlig... Jeg kjøpte faktisk blomster idag, jeg også, en liten pott med små påskeliljer i - og du fikk også kjøpt stemorsblomster NÅ...liksom helt feil tid for meg, ennå så mange vintre jeg har vært her nede nå...!

  Kos deg videre med fotograferingen ;)

  SvarSlett
 4. Skønne, skønne billeder, tulipaner er allersmukkest netop nu :-)

  SvarSlett
 5. Morro med nytt kamera Elisabeth! Fine bilder, det første er min favoritt ; )
  Jeg har også en stor bukett med tulipaner på bordet. Det første jeg gjør etter at jeg har ryddet ut jula er å kjøpe tulipaner, da får jeg liksom våren inn i huset ; )

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 6. Så nydeleg med tulipanar!

  - godt 2012 til deg -

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder av vakre blomster....tulipaner pynter opp ethvert hjem.

  SvarSlett
 8. Nydlege bilder av nydlege blomar - eg skal jammen unne meg ein stor bukett i morgon når eg legg på reine dukar og heng opp nystrokne gardiner etter at vaskehjelpa har gjort jobben sin.
  Takk for tipset og klemmer i massevis:-))

  SvarSlett
 9. Har nettopp kastet ut inntørkede juletulipaner, så vasen er klar for påfyll.

  Som du sier; det skal ikke så mye til før det ser bedre ut. Og friske blomster lukter så godt.

  Ønsker deg forresten et godt nytt år!

  SvarSlett
 10. Jeg kjente faktisk knitringen når jeg så bildene:) Jeg ser vi er flere som kjøper tulipaner når jula er rydda vekk, men det er noe med disse blomstrene som minner meg sånn om vår:)

  SvarSlett
 11. Tulipaner må til og slike som klør, har glemt (teflonhjerne) men de er i slekt med Maria Nøklebånd- Vakre, men klør.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 12. Gratulerer med nytt kamera.. jeg har visst glemt å si det ! tulipaner er alltid nydelige som motiv : )

  ja.. det er utrolig gøy å leke med et kamera.. i går satt jeg langs hovedveien og tok bilder av biler som føyk forbi i kveldsmørket.. de ser ut som spøkelser : ))

  ha en strålende dag og takk for alle oppmuntrende ord. klæm fra mæ

  SvarSlett
 13. Dejlige billeder, Elisabeth - det må være sjovt at udforske dit nye kamera og dets muligheder. Her er vinteren helt ved siden af sig selv, og man kan se roser i blomst stadigvæk. God weekend, kære du.

  SvarSlett