lørdag 3. desember 2011

Starbucks

Patriarken har vært utenlands. Med seg hjem bringte han spiselige saker. Til meg og seg. Eller drikkelige er det vel bedre å kallen dem. Sjekk disse!
Nytelse for en kaffe-elsker som meg. Julekaffen smakte nydelig! Vi måtte bare prøvesmake.
Og hurra! Etter å ha lest her skal Starbucks endelig etablere seg med utsalg i Norge. For første gang. Vinter 2012. På Gardermoen. Har lurt på hvorfor de ikke har gjort det tidligere? Vi nordmenn som er en av verdens mest kaffedrikkende nasjon. Noen som kjenner grunnen til det? I tedrikkende Japan florerer det av Starbucks sjapper. Forstå det den som kan.


4 kommentarer:

 1. Det ser vel nok spændende ud - her elsker vi også kaffe. Men vi er ikke gode til at prøve nye mærker eller blandinger. Det gør vi til gengæld med te.
  Rigtig god weekend, Elisabeth!

  SvarSlett
 2. Smakte denne kaffen da snuppa og jeg reiste i sommer.. kan egentlig ikke huske om den smakte bedre enn min Nespresso.. men vi kjøpte vel noen fancye varianter : )) foruten på enkelte tog i Tyskland.. der

  Noen Spar-butikker har de ferdigmixene fra Starbucks.. men snuppa sier de smaker ikke godt..

  Synd de ikke selges i spesial/delikatessebutikker.. er sikker på mange ville kjøpt..

  nyt kaffen og helgen.

  SvarSlett
 3. Christmas Blend er nydelig, god og fyldig kontinental smak etter mannens og min mening. Godt med sånn kraftig kaffe til julens kaker.

  SvarSlett
 4. Ad etablering i Norge- bare se hvor de skal etablere seg nå. Sier nok det meste.
  Nyt kaffen :-)

  SvarSlett