torsdag 8. september 2011

GladiolerPå min handlerunde i byen i går kom jeg over disse. Minner meg om farmors hage. Hun var så glad i gladioler. Jeg husker godt hun laget buketter av disse og sendte generøst med oss hjem, når vi hadde vært der på besøk.
Jeg har plantet løker og forsøkt å få de til i min egen hage flere ganger, med dårlig suksess.
I går var tilbudet "Ta 3, betal for 2". Mye blomster for kr 80,- syns jeg.
Glad-i-oler! Gjør meg glad.
Nå står de i entreen og ønsker varmt velkommen!


10 kommentarer:

 1. de er så elegante.. skulle likt å fylle en stor krukke med de : )) våre bestemødre var flinke med blomster.. skulle ønske jeg hadde arva den egenskapen : ))

  ha en fin dag !

  SvarSlett
 2. Det er en utrolig smuk blomst, og jeg kan godt forstå, du faldt for tilbuddet! Min barndoms have var fuld af gladiolus, som vi kalder dem på dansk :-)
  Ønsker dig en dejlig dag, Elisabeth!

  SvarSlett
 3. Hvor er de smukke. Sikke nogle farver! Kan godt forstå at du måtte have dem med hjem og det er dejligt, når man kan købe minder på den måde! :)

  Ha' en fin fin dag.

  SvarSlett
 4. heisann : )

  jeg startet med et lite kompaktkamera.. et Casio.. tok knall flotte bilder over hele Europa med det : ) bare se inne på fotobloggen min under citypics : )

  så kjøpte vi et Canon EOS350D.. det har jeg brukt i 5 år.. stilte på auto og knipset.. noe mer kan jeg ikke : )) redigering strakk seg til å komprimere bildene før jeg la de ut på bloggen.

  i år kjøpte jeg et 550D.. men må innrømme at jeg ikke er like fornøyd.. det blander farger og lys på en helt annen måte i autofunksjon.. jeg synes 350´en var bedre.. derfor hev jeg meg på dette kurset.. men det gikk altfor fort.. 3 timer og så skal vi kunne alt ? ja..ja.. øvelse gjør mester : )

  jeg synes du skal gå til en forhandler.. ikke tenk merke og hva andre har.. spør i butikken.. men ikke hos elkjøp eller andre kjeder.. bruk en fotobutikk.. de har opplæring ! fortell hva du skal bruke det til.. så vet de hva du trenger.. ikke kjøp proffutstyr.. du får ingen utbytte av det om du ikke kan bruke det..

  lykke til !!

  SvarSlett
 5. De er skjønne, og dufter godt, gjør dem også.
  Jeg kjøpte en "håndfull" gladioler til mamman min for etpar uker siden. jeg hadde nemlig glemt hennes bursdag....(var i Oslo på møter hele dagen, og glemte hele greia, uff) Men hun ble kjempeglad for blomstene, og fikk også en heklet bolero med på kjøpet. Phu, jeg ble altså tilgitt!!
  Ps: har svart deg i bloggen min.

  SvarSlett
 6. Tror dette er noen av de fineste blomstene jeg vet - nydlig bukett:-))

  SvarSlett
 7. Nydelig :)

  Har gladioler i hagen. Har lyst å ta de inn. Har lyst å la de stå :)

  SvarSlett
 8. Vakre. Elegante. Og de står ganske lenge! Jeg dyrket dem. Før..Hvis du finner et sted de vil gro,er de ganske lette. Men de er sære ;-)

  SvarSlett
 9. gladioler er nyydelige, men litt vanskelige å få til synes jeg.

  og spesielt ute!

  SvarSlett