torsdag 25. august 2011

Bulgursalat

med spisskål og dill, grillet oksespyd samt tomatsalat med cheddar og urter ble torsdagens middagsmeny for patriarken og meg. Rikelig! Må visst venne meg til å lage mindre porsjoner.


Oppskrift har jeg hentet her.

8 kommentarer:

  1. Tror nok også det skulle holde for to og det ser helt nydelig ut...hos oss blei det oppvarmet pizza fra frysen etter kjøreturen hjem fra Sørlandet.

    SvarSlett
  2. så nydelig ut !! nei, det er ikke enkelt å beregne når man har vært vant til å lage til "14 mann og hesten" : ))

    fin kveld til dere !

    SvarSlett
  3. Yummi - dette så godt ut !
    Ja, er nok uvant å lage mat til færre i "heimen" ;)

    SvarSlett
  4. Det så veldig godt ut. Takk for tipset, dette må prøves :,)

    So long...

    SvarSlett
  5. ser helt fantastisk ut!!
    mmm... du kan jo dele med oss?

    SvarSlett
  6. Hehe eg flirar litt og tenkjer på meg sjølv og alle dei stoooore middagane eg har laga berre til to....tek meg i det enno - og det er mange år sidan "fuglane" flaug her.

    Ha ei flott helg:-))

    SvarSlett
  7. Det lyder meget, meget lækkert - lige sådan noget, vi også kunne finde på at lave her hos os.
    Ha' en rigtig dejlig weekend, søde du!

    SvarSlett
  8. Det der har vi måttet jobbe med også. Her på våre trakter drar vi av og til en tur over grensen for å handle. Det gjør vi ikke ofte her i huset. To mennesker spiser jo nesten ingen ting.

    SvarSlett