onsdag 8. juni 2011

Romitorio de Serelle, del 2

Leiligeheten vår "La Loggia" var ikke stor, ca 35 m2. Den inneholdt et lite kjøkken med spisebord, soverom m dobbeltseng og dusjbad. Akkurat passe for to mennesker. Dessuten hadde den en overbygget veranda som var kjekk å ha.Fordi temperaturen var rundt 25-26 grader var det av og til deilig å søke skygge. På verandaen leste vi, spiste frokost og lunsj, drakk et glass vin, tok en kaffe eller klirret en stund med strikkepinnene.


God morgen! Velkommen til frokost!


Dette var den norske varianten. Har du mere lyst på den italienske vrien, sa du?

Ok. Den er herved servert. Pronto! Enjoy!

4 kommentarer:

 1. Aldri så lite misunnelig på den frokosten der....og bildene mine er fra Jæren, med flatt, åpent, forblåst og vått kystlandskap, men vakkert er det synes jo nå jeg som er vokst opp der.

  SvarSlett
 2. Det ser så skønt ud. Virkelig idyllisk. Og perfekt størrelse til to mennesker, som du skriver. Fine billeder også. Jeg får lyst til at være dér! :)

  Og tak for dine ord om coaching og voksenuddannelse. Ja, det er en betydningsfuld rejse og jeg er virkelig taknemmelig for at være på den rejse. At opleve, hvordan jeg pludselig kan bruge mig selv, min erfaring, det jeg har læst og lært i livets skole og bruge det, aktivt, give det videre, hjælpe andre og stadig lære selv hver eneste dag. Det er en gave! :)

  Ha' en fin dag hos dig.

  SvarSlett
 3. Heisann
  velkommen hjem igjen fra en deilig ferie i italia. Det må ha vært en fin tur, med nydelig mat og skjønne omgivelser, og masse god vin!!!
  Jeg kom nettopp hjem fra Vestlandet, der jeg har opplevd masse. En flott tur!

  SvarSlett
 4. Herlig bilder, koselig å lese at ferien var vellykket - man lever lenge på det ;))

  God Pinse !!

  SvarSlett