torsdag 1. mai 2014

Crisp morgenMorgenvandring i Miacasa denne torsdag 1. mai. - En solfylt, men crisp og kald en sådan. Litt mer aprilnormal, kan man si. Heldigvis ingen frost her i natt. Jeg var ute å pakket inn pellisene med fiberduk i går kveld. Sånn i tilfelle. 

På grunn av varmen siste ukene, er veksten kommet langt allerede. Kan ikke huske å ha opplevd det tidligere. Men tørt er det, i bedene. Spørs om jeg ikke bør fram med vannslagen i løpet av dagen? Ser Alliumen legger seg ned, av mangel på vann.

Har dere planer for dagen?  Uansett, fyll den med det dere måtte ha behov for. God 1. mai!

15 kommentarer:

 1. God morgen Elisabeth.
  Nydelige bilder fra hagen din. Du er blitt flink til å fotografere :)
  Dagen i dag skal brukes til å strikke og kose meg. Begynne på et nytt prosjekt jeg har kjøpt inn garn til...... Og strikke mer på et allerede påbegynt et.
  Dessverre finnes det ingen oppskrift på den grå jakka mi. Den ble til underveis. Men jeg håper å inspirere andre til å gjøre som meg. Se en modell man liker, og så lage en lignende.......lykke til.
  Ha en fin 1 mai.......jeg skal ikke gå i tog.
  Klem

  SvarSlett
 2. Det ble ikke frost her heller, men veldig tett på. Bare 1 grad i dag tidlig...
  Flotte bilder fra hagen din. Håper at pellisene har tålt kulda.
  Ha en fin 1. mai!

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Væromslag kan få katastrofale følger. Hadde håpa at de mørke skyene i går kunne ha bragt med seg mere vann fra oven! Det ble bare med noen dråper, altfor lite! Jeg drøyer litt til med slangevanning. Har heller ikke skrudd vannet på utekrana ennå.
  Tok inn to pelargoniastiklinger i går kveld. Alle de andre har gått med i nattefrosten. Satte dem ut altfor tidlig fordi jeg var lei av å ha dem i vaskerommet. Nå er det bare å gå på ny avleggersankejakt.
  Det ser utrolig flott ut hos deg. Ha en fin 1. mai. som for oss blir å være tilskuere til toget, spise en middag vi har vunnet som quizpremie sammen med to kollegaer og være med på quizen i kveld.
  Tvi, tvi... en av mine kollegaer er et unikum når det gjelder denslags kunnskap!

  SvarSlett
 4. Så vakkert du har det i hagen din! Hos oss var det også kaldt, men blomstene har klart seg.
  Jeg er ikke flink i hagen, har litt problemer med ryggen, men jeg elsker å se andres vakre hager.
  Og noe blomster har jeg. En fin 1. mai ønskes av Tove.

  SvarSlett
 5. Frost her og kirsebærblomstene sturte.
  Nå er det sol.
  Ha en flott 1. mai.
  Mormorklem :)

  SvarSlett
 6. Your garden looks so beautiful!!!
  I had lots of daffodils and tulips, but now I'm waiting to see what will flower next!
  Happy 1st May! Here it is just an ordinary day.

  SvarSlett
 7. Elsker hagen på denne tiden av året, alltid noe nytt på gang !!

  Dine tulipaner ser da så chrisp og fine ut - mine få, er på hell her i Italia....greit det og, for nå nyyyyyter jeg rosene somnt har begynt å springe ut.

  Ellers, en fin 1 mai, lunsj ute, så holde på i hagen.....luke...igjen...litt......men, solen skinner og enn skal ikke klager, heldig vi som har hage :)

  SvarSlett
 8. Heisann igjen!

  rettelse: det ble tog på oss allikevel, ble hanka inn av noen lærere der vi sto på sida. Nå er det brudd i tariffforhandlingene, så det var kanskje på sin plass!

  SvarSlett
 9. Så flott blomstring og tulipaner, vår er deilig men litt lunefull når det gjelder disse frostnettene.
  Vi har sluppet unna her også, og det vil jo helst gå bra.

  Klem fra Marit.

  SvarSlett
 10. Hei på deg:)
  Så flott tulipanene blomstrer hos deg allerede. Her har de aller tidligste såvidt begynt å vise farge i knoppen. Vi har fortsatt kuldegrader om natta. Både to og tre...

  Tusen takk for rosende ord på bloggen min. Det satte jeg veldig pris på!

  Maiklem fra Gerd Ellen på Fagertun

  SvarSlett
 11. Her er det også blevet køligt efter nogle lune dage. Sikke nogle smukke billeder fra jeres have, Elisabeth! Jeg har brugt 1. maj på at være til Bellas 9-års fødselsdag.
  Glædelig 1. maj til jer begge!

  SvarSlett
 12. Dere har så koselig, lun og fin hage. Det er iskald vind hos oss på hytta, men ikke frost heldigvis. Akkurat nå sitter jeg i hagestuen, solen er på hell, det er vindstille og fuglekvitteret er balsam for sjelen.

  SvarSlett
 13. Hagen din ser så fantastisk fin ut=) Vurderer å kjøre nedover kun for en liten vandring=) Ser ut som dere fortsatt har nydelig vær. Her har det både, regnet, snødd og haglet i dag, ikke så artig. Løp ut i hagen en tur da det var oppholds. Nyt hagelivet=) Vibeke

  SvarSlett
 14. Flotte hagebilder! Det er kaldt om morgonane no, men eg håpar det ikkje vert frost. Vi har vore på fjellet i heile dag - det var friskt og kjølig, men vårsola varmar heldigvis litt der også!

  SvarSlett
 15. For noen flotte hagebilder da!
  Her er det opptil flere minusgrader på natten & ikke mye av blomstene er kommet opp. Håper sola & varmen kommer hit nord snart.
  Nyt kvelden.
  Klem Christina

  SvarSlett