onsdag 9. april 2014

Onsdagstanker

Frionsdagen er her. Grå og våt. Ser Miacasas vekster fryder seg av alt regnet, og ikke minst av alt gjødselet jeg spredte rundt her forleden.

I går regnet det så voldsomt at det kom vann inn gjennom taket i vinterhagen. Riktignok ikke mange dråpene, men dog. Første gang dette skjer, siden påbygget sto ferdig for halvannet år siden. Grr…kjenner meg både oppgitt og matt. Vi kan jo ikke ha det slik. I dag kommer snekker og blikkenslager på befaring. Forhåpenligvis finner de ut av det.
Dagen skal ellers brukes sammen med mor. Stedet hun bor arrangerer ofte konserter. På onsdagskafe´en i dag kommer en av hennes favorittartister for å spille. Vi stiller parat både tante, mor og jeg. For musikk, kaffe og vafler. Bring it on!

Fin onsdag ønsker jeg deg!

11 kommentarer:

 1. Første jeg legger merke til - er jo det utrolig flotte piltreet ditt !!

  Wow, wow, det vokste seg flott :))
  Har det overvintret greit, tro?
  Fikk forresten mail, om nytt pilflette kurs, men da en annen kursinstruktør leste jeg.....men, i pr får jeg ikke gått dit..

  Utrolig flott bildet, og tenk i år, når gresset har kommet seg helt, og alt blomstret igjen...
  du kommer til å ha mange fine stunder her, uten tvil, bare få tett det bittelille hullet som regnet greide å finne veien gjennom !! Lykke til vennen :))

  Kos dere idag, hyggelig med konsert, og ikke minst, hvem elsker vel ikke vafler ?

  SvarSlett
 2. Så fin vinterhage du har! Ergelig når vann kommer inn ja. Det regnet virkelig godt i går, men såpss må det jo også tåle.

  Kos deg med konsert!

  SvarSlett
 3. Så flot et billede af jeres smukke hus! Men sikke noget at det regner ind i vinterhaven.
  Jeg håber, I får en hyggelig dag sammen - det lyder dejligt med musik, kaffe og vafler. En fin onsdag, kære du.

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Felles skjebne, ingen felles trøst, for dette er ikke moro for noen. Vi har hatt lekkasje to ganger i huset vi bor i, en gang fra taket i 2. etasje og en gang fra badet oppe og ned i gangen. Begge deler er reparert, og det har ikke rent vann igjen på mange år.
  I fjor hadde jeg vann fra annen etasje, nytt bad - i barndomshjemmet som leies ut. Rørleggeren mente det var kondens fra rørene som ennå ligger åpent mellom gulv annen etasje og tak i første /gang ned til kjeller, det mangler noen plank der som jeg får legge på plass. Turte ikke i vår i fall det var utett i en skjøt mellom røra. Det kom ikke mer vann, så han kan ha hatt rett!
  Det er alltid ubehagelig med lekkasjer. Tror jeg må sjekke loftvinduet i barndomshjemmet også - kom på det nå!

  Ha fin onsdag dere også. Mannen min spilte i høst på aldershjem med gruppa Foghorn, musikken falt i smak hos de eldre og personalet!

  SvarSlett
 5. Å så kjedelig med vannlekkasje selv om det ganske sikkert kan fikses....slikt er frustrerende. For et utrolig fint piletre du har.. Husker jeg rett at du flettet det selv og viste det frem her på bloggen?

  SvarSlett
 6. Siden masse dager med sol og 20 grad vi har i dag regn også. Planter gleder seg!
  Naturlig vi er bortskjemt .... huuu kald nå. Håper det går fort i orden med vinterhagen.
  Ønsker koseglig alle sammen med kaffe, vafler og musikk. Vi feire mors bursdag i morgen :-)
  Hilsen hjertelig fra Viola

  SvarSlett
 7. Vann inne er aldri bra nei, så kjedelig.
  Men så fint du har det, der er det ikke vanskelig å ha det koselig.

  Jeg håper det ordner sg med vannet, Maritklem.

  SvarSlett
 8. Det er ikke fint med vann gjennom tak
  Håper det ordner seg fort :)

  SvarSlett
 9. Hei Elisabeth
  Så fint piltreet ditt har vokst. Regner med det var det det kurset .
  Så dumt med vann inn taket på det nye bygget deres. Men det går vel som en reklamasjon?
  Her har vi hatt vannlekkasje i kjelleren i vinter, så her skal det graves utenfor i sommer, og pusses opp innvendig. Det er nemlig der sønnen og kjæresten bor, og ser ikke særlig pent ut heller.
  Lykke til med reparasjonen.

  SvarSlett
 10. Håper konserten svarte til forventningene?
  I dag har det regnet og blåst voldsomt her i Oslo. Vet ikke hvor mange mm det har kommet, men det må være en god del. Håper ikke du har fått mer regn inn. En god søndag ønskes av Tove

  SvarSlett
 11. Den er så søt vinterhagen din=) Og hagen din skulle jeg gjerne ruslet rundt i=) Så kjedelig at det drypper inn!!! Håper det er en enkel sak å løse. Kos dere med alt det hyggelige som skjer fremover, Elisabeth=) Håper dere får ei supefin påske=) Klem fra Vibeke

  SvarSlett