tirsdag 9. juli 2013

Gartnerens ferienegler

Min venninne er negldesigner. Hun driver sin egen praksis. I dag var vi fler hos henne, som fikk filing og feriefine farger på neglene.
I følge reklamen kombinerer Shellac egenskapene til neglelakk og gele´, til et produkt som altså skal sitte pent på neglene uten å flasse av eller ripes opp i minst to uker.

Neglene ble superblanke og glansfulle, - mine som vanligvis har "sørgerenner" etter luking og "kniping" i hagen. Nå gjenstår det å se om reklamen holder mål. Eller om hageredskapen skal få totalfri de kommende 3 ukene…

Kan du gjette hvilken farge jeg valgte?9 kommentarer:

 1. Jeg tror du valgte de rosa nede til høyre....eller kanskje ikke?

  SvarSlett
 2. Så koselig å fikse neglene=) Det er det ingen vits i her... kanskje jeg kunne gjort det før vi drar på ferie, men akkurat nå vil de fort bli ødelagt når jeg graver i jorda=) Har du ferie? Håper du nyter sommeren=) Vibeke

  SvarSlett
 3. Det må være spænende at prøve, og jeres negle er meget elegante. Jeg gætter på, de nederste hænder er dine, men det vil snart kunne se ved selvsyn. Glæder mig til søndag!

  SvarSlett
 4. Så flotte negler dere fikk da, jeg tror du valgte rosa ferienegler.
  Jeg bruker mørk lilla, ikke så veldig pent men praktisk for å skjule det verste.
  Ha en fin sommerdag, Marit.

  SvarSlett
 5. Jm...er det de lyse, tro?( finnes det noen premie? Jeg har nemlig vinnerlykke for tiden ;))

  SvarSlett
 6. Trykkleif was here AGAIN!
  God ferie Elisabeth, ville bare ønske deg det.

  SvarSlett
 7. hmmm... jeg kan ikke gjette likt som alle andre, selv om jeg tror det er nederst til høyre, så gjetter jeg de øverste og mest fargerike :) God sommer fortsatt til deg!

  SvarSlett
 8. Jeg satser på de fargerike. Synes de passer best til sommerglade gartnerhender.
  Ble det fin sykkeltur i dag.
  Mormorklem :)

  SvarSlett
 9. Dette er rett og slett Luxus for en helsearbeider da, I KNOW! fint uansett farge, selv om jeg tror jeg hadde valgt noe nøytralt :-)

  SvarSlett