onsdag 3. juli 2013

Boksegodt = godtiboks

Huset er igjen fylt av studentbarn.
- Som kommer og går til alle døgnets tider. - Som trekker venner og bekjente til hus. - Som tømmer kjøleskapet, og fyller skittenstøykurven på null komma svitsj. - Som innimellom fikser spennende middager til vi andre kommer fra jobb. - Som forteller smått og stort om studentlivets begivenheter.- Som engasjert drar i gang diskursjoner om dette og hint.

Oj oj oj, så hyggelig det er!

Patriarken og jeg jobber enda en uke, før feriestart. Et par yttervegger skal males. Men først skal de vaskes. Det blei unnagjort i går. Check! Deilig med alt som kan krysses ut.

Til helgen blir det hagefest. Derfor blei det baking i kveld. Takk Sylvia, for oppskriften. Disse var farlig gode, så spørs om boksen holder til helga.

11 kommentarer:

 1. Så koselig å ha barna hjemme på ferie, det er en srund siden hos oss da min student har sommerjobb ved UiO i år også. Hagefest...det hørtes kjempekoselig ut og været lover ikke så aller verst heller tror jeg. Det betyr jo en del for utendørs aktiviteter.

  SvarSlett
 2. Høres ut som om det er fint hos dere. Og snart ferie?
  Den boksen så fristende ut, det spørs om du ikke må lage en porsjon til.
  Kos deg uansett vær- og føreforhold og ha en vakker dag.
  Mormorklem :)

  SvarSlett
 3. Hvor er det hyggeligt, at I har børnene hjemme. Dine chokolathe chip coockies ser lækre ud, og det lyder dejligt med jeres havefest og udsigten til snart at kunne holde ferie.

  SvarSlett
 4. Hvor er det hyggeligt, at I har børnene hjemme. Dine chokolathe chip coockies ser lækre ud, og det lyder dejligt med jeres havefest og udsigten til snart at kunne holde ferie.

  SvarSlett
 5. Se der ja, en boks full av kaker....kjeks. Jeg lover, du må nok bake snart igjen.
  De jeg bakte sist, holdt i to dager. Jeg har faktisk tenkt på å bake igjen i dag, siden jeg har fri.
  Det ergodt å ha ungene hjemme igjen, selv om det blir litt ekstra vasking osv..... Vi har hatt " bed &breakfast" noen uker nå......det kommer alltid noen innom. Og sønnen har hatt besøk fra kompiser fra Folkehøgskolen.
  Håper på godt vær for dere på hagefesten dere har planlagt. Det må vel komme litt sommer igjen snart?
  Og så heldig med snart ferie. Danmark, tenker jeg?????
  Jeg skal ikke før i september. Det er min gulrot i år.

  SvarSlett
 6. De så veldig gode ut! Sånne pleier å bli fort spist opp, så dobbel posjon er nok lurt å lage med en gang :-)

  SvarSlett
 7. Kjenner meg så godt igjen her ... riktignok bare en student hjemme, og han lager ikke middag. Men det er veldig koselig likevel! En ting til, bensintanken tømmes på et blunk, skulle tro det var gått hull på tanken!

  Deilige kaker :o) Ha en hyggelig sommerfest!

  Irene

  SvarSlett
 8. Koselig med familien samlet :)

  Eller som Sylvia artig kaller det:
  - bed and breakfast..hehe

  Vi er hjemme kort tid, pga utleien som foregår, vil være endel tilstede når nye gjester ankommer osv...

  MEN, tenkte på kommentaren din...lite treff, helgen er vi begge opptatt ser jeg, du med hagefest, og vi skal være ... ehhh.... super flinke til å male på Tjøme, garasjedør, port og ett nyinnkjøpt tvbenk...

  Så jeg har mandag, med ingen planer på (annet enn kanskje gå fin tur i Larvik, bøkeskogen....ved sjøen? Men vet du er på jobb til...?)
  da vi tirsdag kjører avgårde til hyttetreff med venner, og tro det eller ei, videre til neste hyttetreff samme uke, blir mye venner/hytter/grillings ser jeg for meg kommende uke, men kos det altså...hehe

  God helg Elisabeth, kos deg med familien, og hagefesten, tro hvordan piltreet ditt har vokst?

  Hørte Pias (stedatter'n) sitt var blitt stort !!
  og de hadde vært så flink til plukke blader, så den har en enorm KRONE, moro


  SvarSlett
 9. He he, jeg så deler av kakeboksbildet og da jeg begynte å lese om disse gjestene som tømte skapene, trodde jeg du hadde funnet noen gjenglemte julekaker du endelig fikk avsetning på. :-)
  Men nå har jeg seg ordentlig på bildet og ser jo at det ikke er gamle julekaker, men derimot noe som så fristende ut så nå skal jeg videre og sjekke oppskriften.

  SvarSlett
 10. Nyt tilstanden! Det som irriterer blir til gode minner senere, - er min erfaring... Ingen studenter hjemme i år. De tor eldste er etablert med jobb og leilighet, den tredje jobber og bor hos besteforeldre som bor nærmere jobben, men neste sommer blir hun studentferierende her hjemme - forhåpentligvis..! Til høsten blir det journaliststudier i Volda og om hun ikke velger utlandet neste sommer får vi kanskje et glimt av henne... Yngstemann har mer enn nok "ferie", men vi later som det er sommerferie for ham også. Viktig å skille hverdag og ferietid, selv om det bare er i hodet;)
  Kos deg med sommerfest!

  SvarSlett
 11. The biscuits look delicious!!!
  Happy weekend!

  SvarSlett