søndag 12. mai 2013

Furet værbitt

Like ved jobben min, står dette treet. Rett ved havet.  
På skrått, pekende mot nordøst. Frisert og formet av sørvesten. 
Fascinerende å følge forandringen. Uansett årstid. Og vær. 9 kommentarer:

 1. Vakkert og stolt og sterk!
  :-) God søndag.

  SvarSlett
 2. Tenk om dette vakre treet kunne fortelle sin historie!:):)Søndagshilsen fra Else Britt.:)

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder=) Jeg har sjekket målene på på klatrestativene. På det lille vi har bak i hagen, sier gubben at det er vanlig staur som er brukt. Han tror ikke det finnes så mange forskjellige. Slått ned i jorda til de står støtt! Det er mannen som ikke lagrer hva han gjør=) De som vi har i oppkjørselen som det er espaliert epletrær på, er 4x4... vet ikke helt hva det betyr. Det gravde vi ganske dype hull, satte plankene(!?) oppi, fylte på grus og så jord. De står 40-50 cm ned i bakken. Ikke sikkert du ble mye klokere av dette=) Fiiin søndag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 4. Beautiful pictures! You are so clever to use your camera!
  Happy Sunday!

  SvarSlett
 5. Å, så fint med samme tre på 2 forskjellige bilder. Flott var det.
  Grattis med 2 års jubileum. Jammen har disse årene gått fort. Jeg tror jeg har blogget i over 7 år nå....klarer jo ikke å følge med.
  Ha en deilig søndag. Snart kommer en venninne innom med strikketøyet sitt, og vi skal skravle, strikke , spise ost og kjeks og hygge verre.

  SvarSlett
 6. Nesten litt hjemmekjært det treet der. Det finnes mange slike som bøyer av for kulingen som ofte brer seg over det flate jærske landskapet. Vakkert er det!

  SvarSlett
 7. Smukt og enkelt - dine billeder får mig til at tænke på stranden her, hvor træerne også er bøjet af vinden. Ønsker dig en dejlig aften oppe nordpå!

  SvarSlett
 8. Hei! Vakkert bilde et tre som har blitt formet av vinden. Har veldig sansen for hvordan trær blir format av omgivelsene. God kveld til deg! Anne

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder og naturen har funnet sin form :)
  Klem :)

  SvarSlett