fredag 26. april 2013

Hoptimisten

Avstemmingen i Bergene Holms Uteromspris 2012 er avgjort. Hegemors bassengalternativ ledet an fra første stund, og gikk velfortjent av med førstepremien på 50 000 kr.  Vinterhagen vår ble nummer to. Tusen takk for alle heiarop og stemmer!

I dag kom det trøstepremie fra arrangøren i posten. En artig´ kaill i eik, kalt Bumble. Som hopper opp og ned, når du dytter borti den. Designet av danske  H.G. Ehrenreich i 1968. Hoptimisten er allerede innlosjet på hedersplassen. I vinterhagen naturligvis.


10 kommentarer:

 1. Synd dere ikke vant...men, søt trøstepremie :)

  Deilig med helg, håper hyggelige planer står på agendaen din.

  Vi er spente på været, er meldt dårlig vær lørdag og søndag, så usikker på om det blir utlukt eller ei på oss.....?

  Har også ett stort rom i 1 etg, som skulle gjøres ferdig etter at det ble malt, så neppe arbeidsledig...hehe

  Gooood helg :)

  SvarSlett
 2. Heisann! Skolen vår kom også på en god 2. plass, så vi får feire sammen! Gratulerer. Bare det å bli nominert er en heder. Sjølsagt hadde 50.000 ikke vært å forakte....
  Mangler bare et fersk humlebilde til innlegget, så er det klart! Go´hælj og kos dere i vinterhaven ;:OD)

  SvarSlett
 3. Veldig synd dere ikke vant, for deres alternativ er så fint og trivelig. Nå er det faktisk full fart på vår utestue også. Det er blitt bygget og snekkret hele uken. Trøstepremien var jo superkul!!!!! Og jeg likte kjempegodt muggen og skålen på toppen også.

  Ha en fin fredagskveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Muggen og skålen er laget av glasskunstner Vidar Koksvik på "Klart glass" på Tjura ved Kirkenær, Ingrid. Mener han selger sine saker på Norway design i Oslo også.

   Slett
 4. Hurra for din nye iPhone !
  Da kan vi spille igjen...hehe

  Veldig spent på strikketøyet ditt altså !
  Mulig med en snik kikk....hint:)

  Hilsen Helen, igjen

  SvarSlett
 5. Tillykke med andenpladsen og tillykke med jeres skønne vinterhagen, og så har du fået en skøn hoptimist. Dem bliver jeg glad af at se på, jeg tror snart, at jeg må købe en :-)

  SvarSlett
 6. Ikke verst å bli nr 2 da,men det var jo synd dere ikke vant. Jeg som stemte på dere og alt. Ja ja. Ønsker deg en superfin helg.
  Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Hoptimisten var veldig kul! Skulle hatt en slik og dyttet på - gjerne på kjøkkenbordet. For å spre litt smil;)
  Nyt hagestua!

  SvarSlett
 8. Til lykke med nytt familiemedlem :)
  Kjekk kar, ser det ut til :)
  Mormorklem :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med superfin andre plass=) Jeg hadde håpet du skulle vinne, men... Håper du får en superfin søndag=) Vibeke

  SvarSlett