mandag 11. februar 2013

Puddersnø
Patriarken er over snittet glad i å gå på ski. Han går langt, fort og gjerne. Han er som en logrende hundevalp når han forbereder seg til treningskiturer.

Mens jeg GÅR på ski, mer fyker han avsted. Han tenker teknikk, rytme og glid.

Jeg derimot tenker naturopplevelse, gode fotomotiv, samt å holde meg på beina i utforkjøringer. Pysete kjerring vil jeg jo ikke bli.

Frimandagen blei brukt til å teste ut det nye skiutstyret mitt. Skiløypene befinner seg 10 min kjøring hjemmefra. Minus 4, 5 cm puddersnødryss, blå Swix og sol. Februarsola har begynt å ta tak.

For en dag! To timer helt i mitt eget tempo. Jeg og pensjonistene i skisporet. Sjekk de svette rosene i kinna matcher lua. Blid som ei lerke.

13 kommentarer:

 1. Ser ut som en herlig dag i skisporet og naturen....og så heldige som har løypa 10 min. unna... Jeg er ikke oppvokst med ski på beina og vinter med snø, men slaps og sørpe derimot, da snakker vi....

  SvarSlett
 2. Sikke et smukt billede af dig, det må have været en skøn mandag - og dejligt at du er mere optaget af at tage billeder end løbeteknik på skiene! Ønsker dig en fin aften.

  SvarSlett
 3. Ser ut som du koser deg, ja! Og det skjønner jeg godt...
  Nydelige, stemningsfulle bilder også.

  Vigdis

  SvarSlett
 4. Jeg synes du har fått fanget en fin stemning i det første bildet. Å gi seg tid til å stoppe opp og ta et bilde må være minst like bra som å haste av gårde. Og det å stoppe opp har minst like stor verdi i seg selv, som det ferdige fotoet har. Det blir som en en liten øy i dagen, eller et mellomrom. For mange er det de store hendelsene livet dreier seg om. Feriene, seirene eller fjelltoppene. Det en kan slå seg på brystet med eller vise fram med stolthet. Men det livet består mest av er mellomrom, og de bør en ta vare på og legge merke til. Uten mellomrom ville for eksempel aldri et perlekjede kunne legge seg mykt rundt en hals. Det ville vært stivt og uhåndterlig. Så mellomrom er vi avhengige av. Uten å gi seg selv tid og rom til å legge merke til små nyanser ville vi vært langt fattigere.

  Bjørn

  SvarSlett
 5. Her ser jeg DU koser deg !!!

  Så moro at du turen ble AKKURAT sånn DU liker den - og i hvilket strålende være, da Elisabeth, du kunne ikke vært heldigere.

  Herlig det selvportrettet ditt, ja, du har fine roser i kinna, og ja, de matchet lua di ....hehehehe

  Ref. bloggtreff, som jeg så du hadde nevnt her...helt ærlig, er redd jeg ikke får tid, er kun knappe 2 uker i Norge, hvor jeg 1 ukes tid skal jobbe inni Oslo.... men, neste gang (april/mai), bør jeg ha bedre tid :)

  Klem fra Helen

  SvarSlett
 6. En blid, fresk jente, rett og slett!!! :)

  SvarSlett
 7. Skjønne venn!
  Til helgen skal jeg i Silkedalen!
  Kirsti

  SvarSlett
 8. Det er nok sånn at jeg er veldig i ditt modus på tur jeg også Elisabeth, før var en mer som en litt vilter `føggelhonnj`, men etter kamera kom mellom hendene ser en så masse at en blir hengende bakpå ja, men pytt pytt vi er utendørs å nyter, det er hovedsaken.

  Å ja, så fiiiin du ER!

  SvarSlett
 9. Clever you...!!!
  You look so happy with rosy cheeks that match your "lue"!

  SvarSlett
 10. Bilder til å bli glad av :)
  Mormorklem :)

  SvarSlett
 11. Herlig innlegg, og så nydelig bilde av deg..det sprutet av glede og energi!:)Hilsen Else Britt:)

  SvarSlett
 12. Nydelig både dame og landskap! Såå fine røde roser i kinna ; )
  Jeg er fortsatt i Laos - har også røde roser i kinna, men det er av varme, opp i mot 40 grader her! Fantastisk land og folk!

  God dag til deg! ; )

  SvarSlett
 13. Hei Elisabeth jeg sender en deilig hilsen til deg.
  Vi hadde pulversnø også og jeg var gå på ski også... det er så veldig fin.
  Ha en hyggelig tid med herlig skitur videre. Viola fra Tyskland

  SvarSlett