torsdag 21. februar 2013

Balansekunst
Ofte opplever jeg det er en kunst å balansere bruk av tid. Min tid. Tida jeg bruker på jobb kontra fritid, hvile og aktivitet, sosiale happenings og alenetid osv. Det er så mange valg der ute. Det er så mange behov å dekke.

Jeg må rekke å trekke pusten ned i magen og virkelig kjenne etter, før valget blir tatt. Å si nei er også et valg. Havne som denne styltebalanserende dama fra isflak til isflak er vel lite å trakte etter?

9 kommentarer:

 1. Hm..ta vare på deg.
  Balansekunst !
  Nydelig bilde..Jeg orker ikke stå der..å vite at jeg faller..og at vannet er iskaldt..
  Sove godt,kjære deg!

  SvarSlett
 2. Godt sagt og skrevet, Elisabeth.

  Vi har tatt noe "store" valg i livet, som måtte tenkes, og diskuteres grundig igjennom....og i kjølvannet av dette, er det mange nye valg som dukker opp...så litt "stylting" frem og tilbake kan det bli - og det viktigste valget er å kunne (tørre å) si nei ....iblant.

  Fritiden vår er den mest dyrbare tiden - husk det :)

  Stilig den statuen der, me like :)

  SvarSlett
 3. Det er meget genkendeligt, hvad du skriver! Vi skal forsøge at holde balancen og også give os tid til os selv. Ønsker dig en dejlig weekend, Elisabeth!

  SvarSlett
 4. Du har så rett Elisabeth, det ER en kunst alle de rollene vi damer skal sjonglere mellom. Men egentlig så fikk jeg lyst til å gå på stylter igjen, husker vi gjorde så i barndommen :-) var kjekt det faktisk.

  Hatt hærlig helg i hovedstaden du da, og vært ved Aker Brygge å knipsa, heldigrisen :-)

  Ha nå en toppers helg!! Anneklem.

  SvarSlett
 5. Noen ganger er det mer positivt å si nei ennå si ja;)
  Lykke til med balanseringa!

  SvarSlett
 6. I love the statue! Yes life is full of difficult decisions, and we can be torn in different directions because of what we think we SHOULD do! Sometimes we have to really think of what we ourselves feel like doing and follow that thought...easier said than done though!

  SvarSlett
 7. Balansen er viktig, selv om man ikke skal ut på stylter.
  Håper du finner den :)
  Mormorklem :)

  SvarSlett
 8. Leksen livet. Blansen holder.
  Deilig uke for deg.
  Stor klem Viola.

  SvarSlett
 9. Det har du jammen meg rett i! Og det er ikke alltid enkelt å ta de riktige valgene! Håper den nye uke blir superfin=) Vibeke

  SvarSlett