lørdag 12. januar 2013

Lys lørdag

Tidlig oppe, utsovet, klar. Minus ni der ute, blekblå himmel med gryende rødme fra øst. Kaffe i koppen, knitring i ovn, yndlingspatriarken like ved. Elsker det.

Kilende forventning. Lørdagsplaner retning sør. Et par/ tre timer i bil. Venninnetreff fra gamle da'er. Bursdagsfest for den flottaste dama. Piker, vin og sang. Som har tungebåndet i behold. Gjesteseng og fin frokost dagen derpå...

Åh, jeg er så klar!! Lys lørdag til deg også!Oppdatering:
Kan noen fortelle meg hvorfor bildet fra I-phonen min blir dosete når det vises her på Mac´n, mens det på I-phonen ser aldeles strålende klart ut? Noen tips for å unngå det mottas med stor takk.- Posted using BlogPress from my iPhone

9 kommentarer:

 1. Bildet ditt ser helt klart ut på iPad i alle fall.... Jeg synes bildene blir "kornete" på iPhone om man zoomer inn... Høres ut som en super lørdag for dere. God tur og god fest!

  SvarSlett
 2. God morgen, unge dame! Høres ut som du får en strålende fin lørdag=) Håper det blir en morsom bursdag=) HEr er nettsiden for linken: http://www.martehelgetun.no/blogg/2012/03/nytt-gratis-monster-hals-med-flette-fra-meg-til-deg/ Jeg må bli litt flinkere til å linke! Jeg glemmer det i farten!!! Fiiin lørdag til deg=) Vibeke

  SvarSlett
 3. For en herlig beskrivelse, kos deg med dagen:)

  Jeg vet hva du mener med bildet, pikslene viser når man poster fra iPhone. Har opplevd det samme men vet ikke helt hvorfor det skjer. Skal si fra om jeg finner det ut, dette er så kjedelig når bildet i utgangspunktet er klart og fint:)

  Lys lørdag,
  klem:)

  SvarSlett
 4. Heisann!

  Mulig det er størrelsen det kommer an på! Så lenge det bare er 72 pixler i opplsøning og du forstørrer, kan det framstå sånn.
  Høres ut som en strålende dag. Ha det festlig ;:OD)

  SvarSlett
 5. :)

  En flott start på lørdagen!

  SvarSlett
 6. Beautiful flowers!!!
  Hope you enjoyed your day!

  SvarSlett
 7. Nydelig bukett! Jeg kan nok ikke hjelpe deg med det tekniske, er ikke så god på den fronten :))
  Jeg fant fram til bloggen din via instagram, så morsomt! Her var det mye fint, jeg har lagt meg til som følger.
  Ha en fin uke videre.
  Klem

  SvarSlett
 8. Det lyder som den dejligste weekend, du havde, Elisabeth - så hyggeligt med venindetræf fra gamle dage.

  SvarSlett
 9. Deilig med forventinger til en fin lørdag, hørtes da ut som hyggelig samvær venter deg, og etter å ha fulgt deg på instagram, vet jeg det jo ble en flott tur på dere damer :)

  Nydelig bukett - og niks, ikke teknisk så kan ikke hjelpe ang bildespm. annet enn å si bildene på bloggen din, er super fine å se på :)

  SvarSlett